SCM a luat două suedeze și o japoneză

SCM Rm. Vâlcea a anunțat azi primele transferuri efectuate pentru sezonul viitor, japoneza Asuka Fujita (FOTO) și suedezele Daniela Isabelle De Jong și Elin Hansson.

Extrema dreapta Asuka Fujita (25 de ani) este componentă a naționalei Japoniei și evoluează de doi ani pentru Minaur Baia Mare.

Centrul Daniela De Jong (23 ani)  și extrema stânga Elin Hansson (25 ani) sunt componente ale naționalei Suediei și activează la IF Skuru, care a câștigat titlul în sezonul trecut. Toate cele trei straniere au semnat contracte valabile pentru doi ani.

Clubul vâlcean mai anunță că sportivele Kristina Liscevic, Iryna Glibko, Mireya Gonzalez și Daria Bucur și-au prelungit contractele și vor continua și sezonul viitor la SCM. Două jucătoare vor părăsi sigur Vâlcea: Zeljka Nikolic și Elena Dache (Măgura Cisnădie).

Învinsă ieri de Rapid, scor 27-33, echipa pregătită de Bent Dahl se clasează pe locul 3 în campionat intern, cu 31 de puncte din 14 meciuri. Aflată la 8 puncte de liderul Rapid, Vâlcea pare ieșită din lupta pentru titlu, dar este calificată în sferturile de finală ale EHF European League. ”Dubla” cu Viborg HK, din 13 și 16 februarie va stabili doar care echipă se califică de pe prima poziție și va avea teoretic un adversar mai facil în sferturile de finală.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *