Consilierii PNL propun abrogarea actualului regulament de parcare din Râmnicu Vâlcea și vin cu idei noi

Organizația PNL a municipiului Râmnicu Vâlcea oferă o replică în subiectul parcărilor prin introducerea unor noi reglementări. Astăzi consilierii PNL din Consiliul Local, prin viceprimarul Virgil Pîrvulescu, a solicitat ca un un proiect de hotărâre care să elimine regulamentul actual al parcărilor să fie introdus pe ordinea de zi în următoarea ședință.

Chiar dacă propunerea va fi acceptată de către Mircia Gutău pentru suplimentarea ordinii de zi, rămâne de văzut dacă proiectul va fi aprobat luând în considerare actuala majoritate formată din PSD/PER/USR.

„Prin solicitarea înregistrată cu nr 5989, toți cei 9 consilieri locali au cerut punerea în dezbaterea ședinței de marti, a hotărârii din Referat de Aprobare înregistrat cu numărul 5980, depus astăzi la Registratura Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea. În felul acesta, filiala municipală a Partidului Național Liberal răspunde așteptărilor cetățenilor, care cer cu vehemență abrogarea Regulamentului de Parcări actual și reorganizarea lui pe criterii de echitate și responsabilitate socială. Ne dezicem, în mod oficial, de orice altă soluție de compromis care nu ar face decât să întrețină și să permită funcționarea, în continuare, a actualului regulament.” a transmis Organizația Municipală PNL Râmnicu Vâlcea.

Totodată consilierii PNL vin în plus cu niște idei cu scopul de a eficientiza sau rezolva problema parcărilor din Râmnicu Vâlcea. Propunerile sunt următoarele:

  • atribuirea unui loc de parcare pentru fiecare apartament din oraș, unde există o mașină înscrisă la taxe și impozite
  • gratuitatea parcărilor în weekend
  • facilități la parcare pentru persoanele cu handicap
  • aplicarea amenzilor numai în parcările unde se poate plăti atât prin sms, dar și în numerar

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *