Primarul din Copăceni, Tironel Tâmplărescu: „Decizia preşedintelui Constantin Rădulescu poate să fie un bun exemplu pentru liberali”

Primarul social-democrat din Copăceni, Tironel Tâmplărescu, s-a arătat mulţumit de data aceasta de împărţirea banilor propusă de Consiliul Judeţean, subliniind faptul că decizia preşedintelui Constantin Rădulescu a fost una echilibrată, şi speră în continuare şi la alte alocări, fiindcă are destul de multe nevoi şi numeroase proiecte în derulare în localitate. Tironel Tâmplărescu a ţinut să-i mulţumească preşedintelui şi a subliniat că decizia lui Constantin Rădulescu poate să fie un bun exemplu şi pentru liberalii care au ales să aloce bani comunităţilor locale pe considerente politice de fiecare dată: „Decizia pe care a luat-o preşedintele Consiliului Judeţean este un gest de solidaritate normal în astfel de vremuri grele pe care le traversăm cu toţii, un gest important în acest context. Fac această precizare fiindcă îmi aduc aminte de alocările precedente pe care le-au făcut liberalii, când banii au fost împărţiţi numai pe criteriul carnetului de partid, grosul fiind alocat comunelor în funcţie de apartenenţa politică a primarilor care le conduc. O decizie care a pus la colţ multe comunităţi, dar noi am închis ochii. Decizia preşedintelui Constantin Rădulescu de a nu aloca „discreţionar” fondurile către comunităţi, alegând echitatea poate să fie un bun exemplu pentru liberali. Comunei Copăceni i s-au repartizat 390 de mii de lei, suma este mică faţă de necesarul pe care noi l-am transmis, dar suntem mulţumiţi”, spune primarul din Copăceni, Tironel Tâmplărescu.

S-a asfaltat un nou tronson din drumul judeţean

Până la finanţarea proiectelor depuse, la Copăceni s-a continuat reabilitarea drumului judeţean 676. S-a turnat asfalt şi s-au completat acostamentele cu piatră spartă pe un nou tronson din acest drum judeţean care traversează localitatea pe o lungime de aproximativ 10 kilometri. Lucrările de asfaltare pe acest drum judeţean au venit în completarea celor 3 kilometri reabilitaţi anul trecut în localitate. După execuţia covorului asfaltic s-a efectuat marcajul rutier:

„Aşa cum ne-a obişnuit, preşedintele Consiliului Judeţean încearcă să asfalteze cât mai mulţi kilometri din drumurile judeţului în fiecare localitate, indiferent de culoarea politică a primarului. La noi în localitate în total sunt asfaltaţi 5 kilometri, iar anul trecut s-a asfaltat acest drum pe o lungime de 3 kilometri. Eu sper că, în continuare, până la finele mandatului, să se poată asfalta şi diferenţa care a mai rămas. Îmi doresc acest lucru fiindcă pentru comunitate drumurile asfaltate reprezintă o mare cerinţă. Astfel am închide tot ceea ce înseamnă asfalt în localitatea Copăceni, pe acest drum judeţean. Sunt o mană cerească aceste lucrări pentru comunităţile locale”, a precizat primarul localităţii Copăceni, Tironel Tâmplărescu. Prin realizarea acestor lucrări se urmăreşte îmbunătăţirea condiţiilor de trafic pe drumul judeţean 676, care este cel mai lung drum judeţean.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *