Noul regulament pentru protecția animalelor a fost pus în dezbatere pe site-ul primăriei Râmnicu Vâlcea

Regulamentul elaborat de Asociația de Protecție a Animalelor „A Doua Șansă” Râmnicu Vâlcea a fost pus în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Râmnicu Vâlcea. Acest regulament amplu are mai multe scopuri, încercând să definitiveze mult mai bine ce înseamnă în prezent un „animal aflat într-o situație de pericol” sau alte termene care nu sunt suficient de bine înfiripate în lege în acest moment.

Proiectul elaborat de noi, care reglementează accesul persoanelor însoţite de animale de companie în spaţiile publice din municipiul Râmnicu Vâlcea, depus in noiembrie anul trecut, este pus in sfarsit in dezbatere publica cu ajutorul si sustinerea consilierilor PNL. Pentru ca acest proiect să ajungă pe masa consilierilor în forma propusă de noi, în folosul animalelor și a deținătorilor și nu împotriva lor, cum au fost reglementările anterioare, care limitau accesul sub pretextul menținerii curățeniei, avem nevoie de susținerea voastră!” a declarat Asociația de Protecție a Animalelor „A Doua Șansă” Râmnicu Vâlcea.

Puteți citi un interviu cu președintele asociației aici – https://www.impactreal.ro/2022/02/21/iulian-puican-oamenii-trebuie-sa-invete-sa-isi-ceara-drepturile-sa-nu-se-mai-lase-calcati-in-picioare-2/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *