Constantin Rădulescu spune că este ”un gest politic mizerabil”, despre ratarea unor fonduri pentru județul Vâlcea

Într-o ultimă postare pe rețelele de socializarea a președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, se regăsește o nemulțumire absolută cu privire la faptul că Vâlcea a ratat fonduri pentru modernizare unor spitale. Practic, a fost scos de pe lista candidatelor la fonduri pentru reabilitarea sau modernizarea spitalelor din județ.

Constantin Rădulescu și-a exprimat opinia în legătură cu acest lucru pe Facebook, fiind foarte nervos și a precizat într-un videoclip atașat postării că este ”un gest politic mizerabil” din partea lui Cristian Ghinea, cel ce se ocupă de aceste fonduri.

”Au sărit…peste Vâlcea. Din ticăloșie! Sănătatea vâlcenilor nu este importantă pentru USR. Trebuie să vedeți o „ticăloșie” politică, manifestată sub forma unei „omisiuni” a spitalelor vâlcene, din lista unităților spitalicești, care puteau primi finanțare prin PNRR. (…) Domnul Ghinea și ai lui USR-iști au acționat în logica unei ticăloșii politice, dovedind că sănătatea și viața vâlcenilor nu sunt prioritare pentru aceștia. Acești domni USR-iști și-au bătut joc de județul Vâlcea, iar oamenii trebuie să știe acest lucru.” a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *