Bent Dahl: ”Noi întotdeauna țintim sus!”

După victoria la limită cu Buzău, scor 28-27, antrenorul echipei SCM Rm. Vâlcea, Bent Dahl spune că ultimele două luni au fost infernale.

”În acest meci, cu adevărat, a fost vorba despre efort! Și asta pentru că am traversat o perioadă grea, cu foarte multe meciuri în ianuarie și februarie! Le-am spus fetelor, că totul este despre tactică, dar, în primul rând, este despre dăruire totală în teren, până la ultima picătură de energie! Și, da, asta au făcut! Minunat, fetele au fost fantastice!” a spus norvegianul.

Vâlcea pierduse în acest sezon de două ori cu Buzău, în cupă și în jocul tur, astfel că victoria de joi este una a revanșei. ”Cel mai important lucru rămâne victoria, cu cele trei puncte, pentru că, la vârful clasamentului se dă o luptă strânsă, iar dacă dorești să rămâi, acolo, în față, ai nevoie să câștigi toate meciurile, mai ales cele de acasă!” a mai completat nordicul.

Bent Dahl speră ca echipa sa se implice în lupta pentru titlu și are obiective importante, o medalie în campionat și calificarea în Final 4 în EHF European League.  ” Noi luptăm pentru fiecare meci! Vom vedea la sfârșit, mai sunt multe partide de jucat, dar, la Vâlcea, noi întotdeauna țintim sus!”.

În sferturile de finală ale EHF European League, SCM va înfrunta pe Ikast, manșa tur fiind programată la Rm. Vâlcea în 26/27 martie, iar returul o săptămână mai târziu, în Danemarca.

Campionatul s-a întrerupt timp de două săptămâni, pentru ”dubla” României cu Danemarca, din preliminariile Campionatului European din 2022. Pentru Vâlcea, următorul joc este derby-ul cu CSM București, din Capitală, programat pe 12 martie, de la ora 15.30. Va fi o altă lună dificilă pentru SCM, care pe 16 martie va juca acasă cu Cisnădie, iar pe 20 martie în deplasare, la Brăila.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *