Duș rece pentru Dăești

Viitorul Dăești a pierdut azi testul disputat la Fedeleșoiu, 0-1 cu Sporting Roșiori.

Sâmbătă, Viitorul a suferit al doilea eșec consecutiv în amicale, 0-1 cu colega de serie Sporting Roșiori. Amicalul a fost unul însă cu ritm excelent, ambele echipe tratând jocul ca unul oficial, astfel că a rezultat un joc spectaculos, în special în repriza secundă. Intrat pe teren în a doua parte, Florin Costea a avut două șanse imense de a marca, dar a ratat din situații clare de gol. Cu câteva minute înaintea finalului, portarul Păușeșcu a scăpat mingea la o centrare și Marius Matei a profitat și a înscris unicul gol. Partida de la Fedeleșoiu  a fost arbitrată de Cătălin Buși, care s-a refăcut după o operație la tendon suferită în vara trecută.

Antrenorul – jucător Adrian Popa nu este îngrijorat după cele două înfrângeri din această săptămână, cu Pandurii și Roșiori, mai ales că echipa a arătat un fotbal de calitate. ”A fost un joc bun, am avut o atitudine bună, un meci foarte bun de antrenament, s-a alergat mult, s-a făcut presing. Trebuie doar să fim mai concentrați la finalizare în meciurile viitoare. Am încredere în băieții, toți ne-am pregătit bine și sperăm să fim din ce în ce mai bine, atât din punct de vedere al evoluției, cât și al rezultatelor” a spus Adrian Popa.

Lider în Seria C6, Viitorul Dăești a mai înregistrat următoarele rezultate în meciurile amicale din această iarnă: 1-1 cu Cozia Călimănești (Liga 4), 3-3 cu CS Afumați (Liga 3), 3-1 și 0-2 cu Pandurii Tg. Jiu.

La Fedeleșoiu au venit în această iarnă brazilianul Thiago Garcia Cardoso (23 ani), atacantul Alin Călin (20 ani, Sporting Roșiori), Cioablă (Filiași) și A. Șerban (19 ani, CS Mioveni). Dăești s-a despărțit în această iarnă de Preda, Neacșu, Roșianu, Deaconescu și Bunescu.

Viitorul Dăești cu Roșiori: Lungu – Samson, Pîrvulescu, Cr. Munteanu, Grosu – Pârvu, Precup – Vasile, Călin, Mitru – Cioablă. Au mai jucat Păușescu, Ceapă, Ad.Popa, Thiago, Ov. Popescu, Fl. Costea, Fierbințeanu, Mocioacă, Șerban.

Iordache, spre operație

Căpitanul echipei Viitorul Dăești, Lucian Iordache nu a evoluat în testele din această săptămână. Mijlocașul are dureri la cartilajul genunchiului și a început investigațiile medicale la doctorul Ion Codorean din București, specializat în traumatologie sportivă. Dacă Iordache va ajunge la operație, așa cum sunt primele estimări, perioada de recuperare estimată este de circa cinci luni, astfel că actualul sezon ar fi unul încheiat pentru el. ”Absența lui Luci este o pierdere mare pentru noi, suntem triști. Sperăm ca el să revină cât mai curând alături de echipă” a spus antrenorul Adrian Popa. Pe postul de mijlocaș central, în lotul Dăeștiului mai sunt Pîrvu, Precup și Ov. Popescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *