AUR nu primește spațiu pentru sediu în Râmnicu Vâlcea. Andrei Gheorghiu cedează un vot din alianța cu Gutău

În ultima ședință de Consiliu Local s-a propus, la propunerea primarului Mircia Gutău, oferirea unui spațiu dedicat partidului AUR în Râmnicu Vâlcea. Proiectul a fost respins.

Viceprimarul Andrei Gheorghiu a anunțat că nu este de acord cu oferirea acestui spațiu către partidul AUR, mai ales pentru că nici ei nu au primit în anii 2018-2019-2020. Cu toate acestea, dintre cei trei consilieri USR, Andrei Gheorghiu și Alin Manda au votat împotrivă, iar Rădulescu Andreea s-a abținut.

Prin acest vot Andrei Gheorghiu este „forțat„ să cedeze un vot din alianța cu Mircia Gutău și să accepte ideologia partidului USR, refuzând acordarea unui spațiu pentru partidul extremist AUR.

Aș vrea să spun că noi, consilierii USR, nu suntem de acord și nu vom vota favorabil la acest punct de pe ordinea de zi deoarece nu suntem de acord să susținem un partid care are apucături extremiste sau liderii care au acest comportament politic. Aș vrea să mai spun că în anii trecuți, 2018-2019-2020, și USR a făcut cereri pentru a solicita un spațiu unde să-și desfășoare activitatea și nu am primit.

Aș prefera ca genul acesta de spații să fie îndreptat mai degrabă către ONG-uri sau asociații, către acele persoane fizice care pot aduce un beneficiu societății. Sunt destul de multe în Râmnicu Vâlcea care își desfășoară activitatea în spații închiriate și poate ar trebui să le oferim mai mult ajutor din partea administrației.„ a declarat viceprimarul USR, Andrei Gheorghiu.

Mircia Gutău a adăugat după aceea câteva comentarii, motivând că ar fi oferit spațiul până când clădirea ar fi fost renovată și că AUR are foarte multe voturi.

Am considerat că acest spațiu poate fi oferit până când clădirea se renovează. Este fostul sediu al țărăniștilor care este părăsită pe Carol, acesta a fost motivul pentru care am considerat că un partid care ne place sau nu ne place este un partid care foarte multe voturi. Până la urmă democrația ne cere să îi respectăm pe toți. Fiecare este liber să voteze cum dorește.„ a declarat primarul Mircia Gutău.

1 thought on “AUR nu primește spațiu pentru sediu în Râmnicu Vâlcea. Andrei Gheorghiu cedează un vot din alianța cu Gutău

  1. DOMNULE ANDREI GHEORGHIU, AVETI MARI PROBLEME MEDICALE, DE UNDE AUR PARTID extremist, vorba lui Păcală ,,Cine zice ăla e!”. În primul rând definiți cuvântul extremist, ori citiți DEX-ul, vorbiți când ar trebui să tăceți!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *