Mircia Gutău îl împuternicește pe Andrei Gheorghiu să se ocupe de proiecte în valoare de 349.000 euro

La ultima ședință de Consiliu Local a municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău l-a împuternicit pe colegul de alianță Andrei Gheorghiu pentru a se ocupa în totalitate de următoarele evenimente organizate de primărie. Acestea sunt: evenimentul Ziua Femeii din 8 martie, Festival Retro „Anu 2000”, decernarea premiilor Romanian Music Awards și un contract de colaborare cu Uniunea Artiștilor Plastici din România.

În total, aceste proiecte sunt în valoare de aproximativ 349.000 de euro.

Posibil ca primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, să se folosească de imaginea „curată” a viceprimarului userist în evenimentele organizate de administrația locală, ca să câștige capital de imagine până la următoarele alegeri.

În goana după popularitate, Andrei Gheorghiu nu ține cont de nimic. Nu ține cont că se trage în poza cu ambasadorul Rusiei, nici de copiii ce mor la graniță, singurul lui țel e să fie pe scenă la pozat și la tăiat de panglici alături de Mircia Gutău. PNL nu este împotriva evenimentelor, dar considerăm că e imoral ca în timp ce oameni nevinovați mor la câteva sute de kilometri de orașul nostru, noi să facem planuri de petreceri pe tot anul. Avem un război la granița României, rațional este să vedem ce se întâmplă înainte să planificăm alte cheltuieli.” ne-a declarat consilierul local liberal, Constantin Bogan Popa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *