Asociațiile din Vâlcea s-au unit pentru ajutarea refugiaților ucraineni

Asociațiile din Râmnicu Vâlcea se mișcă foarte repede în organizarea produselor destinate refugiaților ucraineni sau locuitorilor. S-au mobilizat încă din primele zile pentru aceste acțiuni, având deja un spațiu unde se desfășoară, primesc donații substanțiale și apoi împachetează coletele și le trimit către Ucraina.

Crucea Roșie Vâlcea este asociația non-guvernamentală care este cea mai activă în acest capitol din județul Vâlcea. Au o mulțime de voluntari care ajută la colectare și împachetare.

Și alte asociații s-au alăturat demersului filialei Crucea Roșie Vâlcea, încercând să ajute prin organizare și resurse umane.

„După ce am reușit să sortăm, alimente, paturi, materiale igienice strânse pentru sprijinul celor refugiați din Ucraina, alături de Voluntarii Asociației Zâmbete Colorate, Voluntarii Interact Cozia, Cercetașii Radu de la Afumați, Consiliul Județean al Elevilor Vâlcea, Cercetașii României Mircea cel Bătrân Ramnicu Vâlcea, in sfarsit am reușit sa le incarcam in camion și sa le trimitem către Ucraina.🚛🚚 Astăzi a plecat primul camion catre Ucraina. 🆘 Ne-am alăturat demersului Crucea Roșie – Filiala Ramnicu Valcea.🩸💊🧻 Vâlcenii au donat aproape 10 tone de alimente, materiale igienice, îmbrăcăminte pentru Ucraina.🇺🇦🇺🇦” a transmis Asociația SMILE.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *