Flacăra pierde la Colonești

Flacăra Horezu a pierdut azi primul joc oficial al anului, 1-3 în deplasare cu Vedița Colonești, deși a jucat o oră în superioritate numerică.

Vedița  a deschis scorul încă din minutul 11, din penalty, după ce portarul Petrișor l-a faultat în careu pe Stancu, iar lovitura de pedeapsă a fost transformată de Anghelina. Flacăra a fost mai prezentă în joc, a construit periculos, dar nu a concretizat.   În minutul 28, același Anghelina face 2-0, cu o lovitură de cap bine plasată.

Gazdele au rămas în inferioritate din minutul 30, după ce fundașul central Frank a primit al doilea cartonaș galben.

Horezenii au redus din handicap pe final de repriză, în minutul 43, prin brazilianul Arthur Bote, după o acțiune frumoasă pe flancul drept.

În partea secundă, jocul scade în intensitate și este fragmentat, gazdele dorind să își mențină avantajul.  Vedița se desprinde în minutul 68, când Târșa înscrie cu capul.

Flacăra a mai avut o singură ocazie mare în partea secundă, în care a jucat în superioritate numerică. Astfel, Horezu  pierde astfel în deplasarea de la Colonești, scor 1-3, un rezultat previzibil.

Echipa lui Narcis Enăchescu rămâne pe locul 9 și continuă lupta pentru supraviețuire. Sâmbăta viitoare, în Treapt, Flacăra are un joc aproape crucial, cu CSU Craiova II, ocupanta locului 8. Pentru a urca pe locul 8, primul care asigură rămânerea în Liga a III-a, Flacăra trebuie să depășească pe Universitatea Craiova II sau Petrolul Potcoava, celelalte echipe fiind greu de ajuns.

Flacăra : Petrișor – Marian, Diaconescu, Ciortan, Sandu –  Comănescu, Ivan – Bote, Trașcă, Bîrzan – Butoiu. Au mai jucat Simeanu, Dobrin.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *