Ştefan Bogdan: „Toate străzile din oraşul Băbeni vor fi asfaltate”

La Băbeni, administraţia locală a depus două proiecte pentru modernizarea infrastructurii rutiere pe o lungime de 10 kilometri. În cadrul acestor proiecte vor intra în vederea asfaltării cele mai importante străzi din oraş. Primarul spune că, după ce aceste proiecte vor fi finanţate, oraşul Băbeni va avea într-un procent destul de mare străzile asfaltate. Ştefan Bogdan aşteaptă deschiderea unor noi axe de finanţare pentru depunerea tuturor proiectelor privind modernizarea întregii infrastructuri. 

„Iniţial am avut trei proiecte, în cadrul cărora au fost prinse pentru asfaltare 59 de străzi. Ni s-a spus că este prea mult, prin urmare dintre toate aceste trei proiecte ni s-au aprobat două în vederea finanţării. Aştept deschiderea unor noi axe de finanţare pentru depunerea tuturor proiectelor privind modernizarea întregii infrastructuri. Toate străzile din oraşul Băbeni vor fi asfaltate, în acest sens noi avem documentaţii făcute, aşteptăm axe de finanţare. Astfel, aceste două proiecte pe care le-am depus sunt pentru zone importante ale localităţii, sunt drumurile din centrul oraşului şi zona Români pe o lungime de 10 kilometri. În final, toate străzile din oraşul Băbeni vor fi asfaltate”, a punctat primarul Ştefan Bogdan.

La Compania Naţională de Investiţii, administraţia locală are proiectul pentru construirea unei săli de sport. Primarul ne spune că proiectul este aprobat, iar sala de sport se va construi în zona Valea Mare. Tot la CNI este depus în vederea finanţării şi proiectul pentru construirea unei pieţe agroalimentare. Prin GAL primarul are în plan atragerea fondurilor europene pentru construirea unui centru de permanenţă. Fiindcă bugetul de anul acesta permite şi mici investiţii, primarul spune că, din fondurile primăriei are în plan modernizarea centrului civic, extinderea sistemului de gaze pentru început numai pentru două străzi, dar şi schimbarea conductei de apă în zona Tătărani. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *