Costești cedează în final

Minerul Costești a pierdut în final la Potcoava, scor 0-1 și rămâne cu șanse doar teoretice de salvare de la retrogradare.

După ce și-a îmbunătățit considerabil lotul în iarnă, Minerul Costești spera într-o victorie la Potcoava, care să îi mai dea ceva speranțe de salvare.

Minerii au pierdut însă la Potcoava în minutul 89, după reușita lui Laurențiu Ana.

”Meritam măcar un egal, ar fi contat mult pentru moral. Am avut perioade bune și mai puțin bune în joc, dar ocaziile mai clare le-am avut noi. Oricum, ca joc a fost altceva decât până acum, chiar dacă am avut 8 jucători noi în formula de start și ne lipește omogenitatea. Mergem înainte, nu avem altă opțiune” a declarat antrenorul Marius Vlădoi. În premieră, tehnicianul a fost azi antrenorul băiatului său, Denis, până acum cei doi fiind doar adversari.

 Cu patru puncte din 16 meciuri, Minerul mai are șanse minime de supraviețuire, fiind aproape imposibil să recupereze 10 puncte și să bage sub ea două echipe în play-out.

Minerul: D. Vlădoi – Miroiu, Nicolaescu, Bornea, Roșianu – B. Zamfirescu, Trașcă –  Neacșa, Horumbă, R. Dinu – G.Neacșu. Au mai jucat: Kelemen, Păun.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *