Flacăra, stinsă la Colonești

Flacăra Horezu a pierdut sâmbătă la Colonești, scor 1-3, deși a jucat o oră în superioritate numerică.

Candidată clară la play-off, Vedița  a deschis scorul încă din minutul 11, din penalty, după ce portarul Petrișor l-a faultat în careu pe Stancu, iar lovitura de pedeapsă a fost transformată de Anghelina. Flacăra a fost mai prezentă în joc, a construit periculos, dar nu a concretizat. Mai mult, Florin Sandu a părăsit terenul accidentat la mână și probabil va fi indisponibil o lungă periodă.

 În minutul 28, Anghelina face 2-0, cu o lovitură de cap bine plasată. Gazdele au rămas în inferioritate din minutul 30, după ce fundașul central Frank a primit al doilea cartonaș galben.  Horezenii au redus din handicap pe final de repriză, în minutul 43, prin brazilianul Arthur Bote (FOTO), după o acțiune frumoasă pe flancul drept.

În partea secundă, jocul scade în intensitate și este fragmentat, gazdele dorind să își mențină avantajul.  Mai mult, Vedița se desprinde în minutul 68, când Târșa înscrie cu capul și jocul era încheiat.  De remarcat că Flacăra a mai avut o singură ocazie mare în partea secundă, în care a jucat în superioritate numerică. Astfel, Horezu  pierde astfel în deplasarea de la Colonești, scor 1-3, un rezultat scontat.

Echipa lui Narcis Enăchescu rămâne pe locul 9 și continuă lupta pentru supraviețuire. Sâmbăta viitoare, în Treapt, Flacăra are un joc aproape crucial, cu CSU Craiova II, ocupanta locului 8.

Flacăra : Petrișor – I. Marian, M. Diaconescu, Ciortan, Sandu –  Comănescu, Ivan – Bote, Trașcă, Bîrzan – Butoiu. Au mai jucat: Pătulea, Simeanu, Dobrin.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *