Două medalii pentru Ștefania Balint la Campionatul Național de juniori 2

Atleta de la CS Chimia, Ștefania Balint a cucerit două medalii importante la la Campionatul Național de juniori 2 desfășurată în perioada 12-13 martie, la București.

În prima zi a Campionatului Național în sală de cadeți, atleta cu dublă legitimare, CS Chimia și LSP Brașov a câștigat medalia de argint la 60 de metri, cu timpul de 7.81 secunde. A fost cel mai bun timp din carieră la această probă pentru Ștefania.

În a doua zi de competiție, atleta de la CS Chimia a cucerit și bronzul la cadeți în proba de 200 metri, cu timpul de 25,78 secunde, o altă performanță remarcabilă pentru tânăra speranță a atletismului vâlcean.

Săptămâna care urmează, Ștefania Balint va participa la ultima competiție de sală din acest an, Campionatul Național de juniori 1. Alături de ea, CS Chimia va mai fi reprezentată de Leonard Căpățînă (triplusalt), Beniamin Ghiță (1500 metri și 800 metri) și Corina Gavrilă (săritura în lungime). Din păcate, Dana Govoreanu, atletă medaliată cu bronz la Balcaniada de juniori 1 desfășurată În Serbia nu va putea participa la competiție, fiind în recuperare după o accidentare serioasă la coapsa dreaptă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *