PSD Vâlcea face pregătiri pentru întărirea organizațiilor locale

Actualul vicepreședinte PSD al Consiliului Județean Vâlcea, Florin Marin, a prezentat pe Facebook situația partidului de la ultima ședință. Acesta vorbește despre aprobarea programului politic al acestui an și despre recrutarea unor noi membri cu scopul de a întări organizațiile locale.

Vineri, 11 martie 2022, a avut loc ședința Biroului Permanent al Organizației Județene a PSD Vâlcea, condusă de președintele acesteia, domnul Constantin Rădulescu, în cadrul căreia s-au luat o serie de decizii importante, necesare după o perioadă de pandemie, care a afectat toate domeniile vieții comunității și implicit și pe cel politic. Astfel, a fost aprobat aprobat programul politic al PSD Vâlcea pentru anul 2022, ce va fi prezentat într-o viitoare întâlnire a Consiliului Politic al PSD Vâlcea. Acesta prevede printre alte direcții de acțiune, întărirea organizațiilor locale, prin primirea de noi membri.

Spre exemplu, în municipiul Râmnicu Vâlcea sunt aproape 500 de noi adeziuni, care urmează a fi oficializate în cadrul unor întâlniri viitoare. O altă direcție de acțiune este aceea a permanentei legături cu cetățenii județului, sens în care de la începutul lunii aprilie vor fi reluate audiențele președintelui partidului, parlamentarilor, consilierilor județeni și locali, la sediul partidului de pe strada Carol, dar și în județ. Prin măsurile pe care le-a luat și le va lua, PSD Vâlcea a fost, este și va fi un partid alături de cetățenii județului!” a declarat Florin Marin pe Facebook.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *