La Nicolae Bălcescu s-a demarat campania de curăţenie de primăvară

După acţiuni similare în anii precedenţi iniţiate de primarul Landor Moşteanu, care au avut un real succes, la Nicolae Bălcescu s-a reeditat acţiunea „Respect pentru natură”. Astfel, duminică, 20 martie 2022, la Nicolae Bălcescu, primarul Landor Moşteanu a dat startul unei noi campanii de curăţenie de primăvară, ocazie cu care a fost declanşată o amplă acţiune de salubrizare a domeniului public şi privat, în toată localitatea. Au fost strânse gunoaiele şi adunate de pe marginea drumurilor, iar zonele transformate în adevărate gropi de gunoi au fost salubrizate.

„Respect pentru natură” este o acţiune de curăţenie generală care s-a desfăşurat la Nicolae Bălcescu, prin care s-a dorit implicarea a cât mai mulţi cetăţeni, care să arate că vor să facă ceva prin care înfrumuseţează comuna.

„Întotdeauna în această perioadă, fiind începutul primăverii desfăşurăm curăţenia generală, o curăţenie din toate punctele de vedere, începând de la curăţarea malurilor Topologului, marginile drumurilor şi pădurilor, dar mai ales punctele unde sătenii obişnuiesc să-şi arunce gunoiul. Cetăţenii sunt obişnuiţi, şi asta fiindcă acţiuni similare s-au făcut şi în anii precedenţi, când nu eram primar”, afirmă primarul localităţii Nicolae Bălcescu, Landor Moşteanu.

La fel ca şi în anii trecuţi, la această acţiune de salubrizare organizată de Primăria Comunei Nicolae Bălcescu au fost prezenţi alături de cetăţeni şi un număr destul de mare de voluntari. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *