Frumuseţea înseamnă încredere în tine. Iar dacă încrederea în tine este conferită redescoperi încrederea în propria frumuseţe

Claudia ŞCHIOPU

După ce a lucrat 20 de ani în domeniul dermatologiei, medicul Mihaela Duţu şi-a dorit să intre în zona esteticii prin lansarea pe piaţa a unei clinici dermato – estetice care să ofere oamenilor încredere şi servicii de bună calitate. Un loc unde vii cu drag, unde cei care îi calcă pragul să se simtă răsfăţaţi şi să primească atenţia de care au nevoie, şi a reuşit: clinica DermaEvolution, înfiinţată de medicul Mihaela Duţu, oferă astăzi acces la tratamente şi mici intervenţii dermatologice, remodelare corporală, protocoale de rejuvenare facială, recăpătarea fermităţii pielii, reducerea celulitei, a cicatricilor şi vergeturilor. 

În cei 30 de ani de activitate şi peste 10 mii de paciente mulţumite, DermaEvolution este unul dintre cabinetele apreciate de profil din Vâlcea care acoperă servicii profesionale şi personalizate dermatologice şi estetice.

Prin experienţa acumulată, clinica DermaEvolution pune accent pe calitatea actului medical, seriozitate şi confidenţialitate profesională şi garantează o experienţă pozitivă în fiecare tratament. Sunt oferite servicii profesionale şi personalizate dermatologice şi estetice care pot ajuta la recăpătarea încrederii în sine. Şi asta fiindcă Mihaela Duţu, împreună cu echipa sa îmbină ştiinţa cu frumuseţea pentru a oferi tratamente revoluţionare fără durere şi fără timp de recuperare, pentru faţă şi corp. Astfel, DermaEvolution răspunde cu sucesc nevoilor unui lifestyle armonios, fiind un promotor al armoniei dincolo de frumuseţe. Diferenţiatorul este implicarea personalului alături de tehnologia inovatoare. 

Acestea sunt bazele pe care medicul Mihaela Duţu a construit conceptul clinicii

În cadrul clinicii DermaEvolution produsele sunt atent selecţionate pentru a putea fi realizate tratamentele faciale personalizate fiecărei paciente, astfel încât, după o serie de şedinţe aplicate la un interval de timp stabilit, problemele sau afecţiunile tenului sau corpului să fie diminuate sau tratate. Clinica DermaEvolution oferă tratamente dermatologice şi estetice minim-invazive, asigurând rezultate asemănătoare bisturiului însă fără disconfort şi fără timp de recuperare.

Unde puteţi găsi clinica DermaEvolution?

Localizată pe strada Dacia nr.2 C, ap.1, DermaEvolution oferă un cadru relaxant şi modern menit să inducă starea de bine.

Clinica DermaEvolution este o clinica medicală care ţine foarte mult la modul în care se face dezinfecţia. Oricine intră în clinică trebuie să poarte mască, botoşei peste încălţăminte şi halat de unică folosinţă. Totul se dezinfectează şi se încercă o spaţiere cât mai mare, astfel încât interacţiunea să fie minimă.

Ce planuri are clinica DermaEvolution?

Clinica DermaEvolution are în plan să continue achiziţionarea de noi tratamente revoluţionare, îmbogăţind paleta de servicii menite să rezolve problemele cu care oamenii se confruntă. 

Investind constant, clinica DermaEvolution se bucură de prezenţa celor care iubesc sănătatea, în toate formele ei.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *