Viitorul Dăești se mută pentru trei jocuri de play-off pe Stadionul Municipal din Rm. Vâlcea

Echipa de Liga a III-a, Viitorul Dăești va disputa trei din cele cinci jocuri din play-off-ul Seriei 6 din Liga a III-a pe Stadionul Municipal din Rm. Vâlcea.

Echipa vâlceană începe play-off-ul Seriei a 6-2 de pe locul 2  și își propune să ajungă la ”barajele” de promovare în Liga a II-a.

Viitorul Dăești și SCM Rm. Vâlcea au semnat un protocol de colaborare, prin care echipa de Liga a III-a va juca în Zăvoi meciurile cu CSM Alexandria (1 aprilie și 6 mai) și Vedița Colonești (15 aprilie). În paralel, echipa vâlceană va continua să joace și pe stadionul obișnuit, cel de la Fedeleșoiu partidele cu CSM Slatina și Vedița Colonești, care nu se pot disputa în Zăvoi, deoarece la datele stabilite joacă echipa de eșalon secund, CS Comunal Șelimbăr.

”Mulțumim primarului din Rm. Vâlcea, Mircia Gutău pentru implicare și susținerea sportului de performanță, sunt convins că vom avea mereu deschidere din partea dumnealui. Baza sportivă din Zăvoi cu toate facilitățile acestia va fi pusă la dispoziția Viitorului Dăești. Mulțumim și SCM Rm. Vâlcea și directorului clubului, Marius Țuca” a anunțat primarul din Dăești, George Popolan.

Primul meci pe care Viitorul îl va disputa în Zăvoi va fi vineri, 1 aprilie (ora 15.00), cu CSM Alexandria. Oficialii clubului din Dăești au mai intenționat să joace în Zăvoi și primul meci oficial din acest an, pe teren propriu, cu CSM Slatina, din sezonul regular, dar la acea dată, stadionul nu era omologat.

Tot pe Stadionul Municipal din Rm. Vâlcea își dispută meciurile de acasă din play-out și echipa de Liga a II-a, CS Comunal Șelimbăr, care mai are de disputat două partide.

Florin Costea este accidentat

Golgheterul echipei Viitorul Dăești, Florin Costea nu a putut evolua în ultimele două meciuri oficiale, fiind diagnosticat cu fisură de peroneu. Fostul internațional urmează un program de refacere și va absenta și la primele jocuri din play-off. Perioada de refacere în cazul unor astfel de accidentări este de circa 4/5 săptămâni. Grigore Ceapă are și el o inflamație la mușchii abdominali și este suspect de pubalgie. Viitorul l-a mai pierdut și pe mijlocașul Lucian Iordache, care a fost operat la cartilajul genunchiului și va reveni pe teren din toamnă.  

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *