NU va crește tariful pentru serviciul de salubritate în Râmnicu Vâlcea

După creșterea excesivă a prețurilor la gaze, energie și combustibil, ar fi fost posibil ca în Râmnicu Vâlcea să crească și tariful pentru serviciul de salubritate, efectuat de Romprest. Râmnicenii, aflând vestea deranjantă, și-au exprimat public dorința de a lăsa tarifele la prețul actual.

Ca răspuns, Mircia Gutău și cei doi viceprimari și-au oferit opinia pe Facebook în legătură cu acest lucru, spunând că nici ei nu sunt de acord cu majorarea prețului la aceste servicii.

Astăzi a avut loc ședința de Consiliu Local la care acest proiect a fost supus votului. Înainte de a se vota, consilierii PNL au motivat că nu vor participa la vot.

Și Mircia Gutău a declarat că a rugat personal consilierii PSD și PER să se abțină de la vot: „Am rugat consilierii PSD și PER să se abțină până când vom aduce justificat impactul creșterii prețului la acest serviciu de salubrizare. Nu am avut un specialist care să garanteze care va fi influența acestor costuri asupra prețului.„.

Și directorul Romprest a fost prezent la ședință, încercând să motiveze creșterea prețului, însă proiectul nu a fost aprobat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *