Dăeștiul, din nou egală cu Alexandria

în primul meci de play-off, Viitorul Dăești a remizat pe Stadionul Municipal din Rm. Vâlcea, 1-1 cu CSM Alexandria,  în startul play-off-ului.

Viitorul Dăești s-a mutat în Zăvoi, dar prima victorie din acest an se lasă în continuare așteptată.

În prima etapă de play-off, vâlcenii au întâlnit din nou Alexandria, cu care remizaseră la Fedeleșoiu cu o săptămână în urmă, în  ultima etapă de sezon regular, 0-0. Alexandria a pus din nou probleme și a arătat că este o candidată la locul 2. Oaspeții au deschis scorul din minutul 6, după o gafă a portarului Lungu, care a respins în față o minge și Preoteasa a marcat din apropiere. Dăeștiul nu a reușit să construiască nimic periculos în prima repriză, doar Pîrvu a avut un șut bun în minutul 29, dar pe direcția portarului.

După pauză, Viitorul a presat mai mult și Cr. Munteanu a tras puțin pe lângă, din lovitură liberă de la 17 metri. Masivul brazilian din atacul Alexandriei, Gleydisson putea decide jocul, dar a ratat două ocazii uriașe. Mai întâi, în minutul 60, când a scăpat singur spre poartă, a tras deși se dezechilibrase, dar Lungu  a respins. Peste doar câteva minute, servit ideal în 3 metri, Gleydisson a tras incredibil peste poartă. În minutul 68, vâlcenii au egalat prin Cioablă, care a înscris din careu, după ce reluarea lui Cr. Munteanu fusese salvată de pe linia porții.  

S-a terminat 1-1 și Dăeștiul rămâne fără victorie în acest an, în care are trei remize și o înfrângere. Echipa pregătită de Adi Popa își păstrează însă locul 2, care asigură accederea la ”barajele” de promovare în Liga a II-a, având șase puncte avans față de urmăritoarea Alexandria. Dacă ar fi câștigat vineri, Viitorul se desprindea probabil decisiv de locul 3.

În runda următoare, Viitorul se deplasează pe terenul liderei, CSM Slatina, împotriva căreia a pierdut ambele jocuri din sezonul regular.

Viitorul: Lungu – Samson, Pîrvulescu, Cr. Munteanu, Mocioacă – Thiago Garcia, Pîrvu – Vasile, Călin, Ad.Popa – Cioablă. Au mai jucat: Șerban, Precup, Mitru, Ov. Popescu, Ceapă.

Rezultate play-off, etapa 1 :

CSM Slatina – Vedița Colonești 2-1

Viitorul Dăești – CSM Alexandria  1-1

Clasament  play-off:

1. CSM Slatina           19   13      5        1        42-10            44.

2.Viitorul Dăeşti         19      12      4         3    31-15           40

3. CSM Alexandria      19   10      4        5        28-18          34

4.  Vediţa Coloneşti     19   8        4        7        24-25           28

George Popolan: ”Sunt multe puncte puse în joc, sper că ne revenim”

Primarul din Dăești, George Popolan speră ca echipa să reia șirul victoriilor, care s-a întrerupt în ultimele patru jocuri. ”Nu știu dacă am câștigat un punct sau am pierdut două, dar distanța de Alexandria rămâne de 6 puncte. Avem patru jocuri fără victorie, se datorează și faptului că suntem foarte puțini numeric, avem un lot de 24 de jucători și lipsesc 5, din care minim 3 erau titulari în tur. Sunt multe puncte puse în joc în play-off, sper că ne revenim și vom face ce trebuie. Mergem înainte, suntem pe locul 2 și cred că până la urmă, Viitorul va fi în cele două echipe care vor juca barajul cu Seria a V-a”.

Edilul din Dăești speră ca echipa să nu dezamăgească publicul vâlcean, unul avid de fotbal. ”M-am simțit ca pe vremuri când veneam la meciurile de Liga a II-a, mulțumesc primarului Mircia Gutău pentru găzduire, prin SCM Rm. Vâlcea. Oamenii sunt nerăbdători să vadă fotbal, să sperăm să nu îi dezamăgim și ne vom face datoria pentru fotbalul vâlcean. Primăria Rm. Vâlcea, Consiliul Județean, Primăria Dăești, Consiliul Local Dăești și ceilalți sponsori sunt împreună pentru un succes al județului Vâlcea”

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *