Râmnicu Vâlcea: Un consilier local liberal este dezamăgit de lipsa activităților serioase de la Piețe Prest

Un consilier local liberal din Râmnicu Vâlcea critică majoritatea formată din opoziție din Consiliul Local, spunând că au neglijat îndatoririle Piețe Prest. Acesta mai spune că administrația locală ar trebui să se concentreze pe investiția într-o stație de sortare.

Lipsa de viziune a actualei majorități din Consiliul Local ne va costa pe toți: de la taxe si impozite mărite, la creșteri tarifare la salubrizare, parcare si oriunde se va mai putea. Investiția într-o stație de sortare ar diminua costurile cu salubrizarea cu aproape 50% pentru cetățeni și aproximativ 40% pentru firmele din Râmnicu Vâlcea!” a declarat pe Facebook consilierul local Cezar Bulacu.

Cezar Bulacu mai spune că în ultima ședință s-a aprobat lista de investiții a societății Piețe Prest, însă este dezamăgit că nu ar fi vorba de investiții serioase.

„În ședința consiliului local de joi, 31.03.2022, s-a aprobat lista de investiții a societății Piețe Prest și, cu surprindere, observ că nici de această dată nu s-au preocupat de investiții serioase care să rezolve problema de salubrizare în Rm Vâlcea.” a mai adăugat consilierul local liberal.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *