USR Mihăești propune alocarea sumei de 200 lei pentru fiecare preșcolar din comună

USR Mihăești propune un proiect de hotărâre exclusiv pentru preșcolari în vederea alocării sumei de 200 lei. Aceștia vor primi individual această sumă cu scopul de a achiziționa materiale didactice și rechizite în cazul în care proiectul va fi aprobat de Consiliul Local Mihăești.

Anul acesta, Sărbătorile Pascale vin cu o bucurie pentru preșcolarii din comuna Mihăești si pentru părinții lor cu un Proiect de Hotărâre. Îmi doresc ca Primăria Comunei Mihăești să aloce suma de 200 lei pentru fiecare preșcolar care este înscris și frecventează cursurile unei grupe de grădiniță din Comuna Mihăești, pentru achiziționarea de materialele didactice și auxiliare, de aceea am luat inițiativa de a depune la Primăria Mihăești Proiectul de Hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar pentru achiziționarea de materiale didactice și auxiliare în unitățile de învățământ preșcolar de stat din Comuna Mihăești, vă invit să consultați aici Proiectul de Hotărâre si lista cu materialele didactice si auxiliare: https://files.fm/u/bzqqsgxau.” a declarat liderul USR din comuna Mihăești, Cătălin Stănică.

Liderul USR din administrația locală mai spune că vrea să susțină parcursul educațional al copiilor din comună, oferindu-le acest ajutor.

Prin acest proiect, îmi doresc să susțin și să încurajez începerea și frecventarea grădiniței a cât mai multor copii din localitate, etapa a educației timpurie care nu este obligatorie, dar care, considerăm că este necesară pentru o dezvoltare cât mai bună a viitorilor elevi. Rechizitele și materialele auxiliare vor fi solicitate de către fiecare unitate de educație preșcolară în parte la Primăria Mihăești, ținându-se cont de vârstele copiilor și de nevoile lor specifice de educație din lista cadru a materialelor didactice și auxiliare, anexa l la proiect, in cazul in care acest proiect va fii pus pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local si votat de majoritatea consilierilor locali.” a mai adăugat Cătălin Stănică.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *