A venit și victoria!

Viitorul Dăești a reușit prima victorie din acest an, 2-1 în Zăvoi cu Vedița Colonești și s-a distanțat la cinci puncte de locul 3.

După cinci meciuri fără victorie, Viitorul Dăești a spart gheața în acest an și a obținut vineri primul succes, 2-1 cu Vedița Colonești, în etapa 3 din play-off-ul Seriei 6.

Vâlcenii au avut câteva ocazii bune în prima repriză, prin Cioablă, Vasile și Adi Popa. Oaspeții au deschis însă scorul în minutul 39, când Anghelina a trimis balonul cu capul în bară, de unde a ricoșat în spatele liniei porții.

Dăeștenii au revenit rapid, după ce Adi Popa a pus presiune pe portarul advers, acesta a făcut o preluare largă, antrenorul-jucător i-a ciupit mingea și a fost faultat în careu. Cristi Munteanu, cel mai experimentat fotbalist de pe teren, a adus egalarea, din penalty, iar la pauză s-a intrat la egalitate.

Vâlcenii au forțat și în debutul părții secunde, când Călin a centrat în fața porții, Vasile nu a reușit să împingă balonul în plasă și s-a ales doar cu o accidentare. Golul victoriei a venit în minutul 56, când Cioablă a deviat balonul în plasă după o centrare din dreapta. În minutul 70, Colonești a fost aproape de egalare, Ionuț Popescu a trimis un lob peste portar, dar și peste poartă. Cu un sfert de oră înainte de final, arbitrul l-a eliminat pentru proteste pe antrenorul oaspeților,  Iulian Tameș.

Astfel, Viitorul Dăești s-a impus cu 2-1 și a sărbătorit la vestiare alături de absenții Iordache și Costea, care sunt accidentați. A fost prima victorie obținută de o echipă vâlceană în aceste an în Seria 6, pentru că Horezu și Costești nu au spart încă gheața. Dăești și-a consolidat locul 2, având acum 5 puncte avans față de CSM Alexandria, care este pe 3.

Pe 22 aprilie, Viitorul Dăești va juca în deplasare, la Alexandria, acolo unde echipa pregătită de Adi Popa poate face un alt pas spre ”barajele” de promovare.

Viitorul: Păușescu – Samson, Pîrvulescu, Cr. Munteanu, Șerban – Pîrvu, Thiago – Vasile,  Ad. Popa, Mitru – Cioablă. Au mai jucat: Călin, Ov. Popescu, Mocioacă, Grosu.

Foto: Cioablă

Rezultate play-off, etapa 3 :

Viitorul Dăești – Vedița Colonești  2-1

CSM Alexandria – CSM Slatina   0-0

Clasament  play-off:

1. CSM Slatina               3       2     1        0        4-2            48

2.Viitorul Dăeşti          3           1     1       1    4-4               43

3. CSM Alexandria       3       1     2        0        4-1             38

4.  Vediţa Coloneşti     3       0     0        3        2-7             28

Etapa viitoare, 22 aprilie:

Vedița Colonești – CSM Slatina

CSM Alexandria – Viitorul Dăești

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *