Locuitorii oraşului Ocnele Mari dau dovadă de spirit civic şi se alătură campaniei de curăţenie demarată luna aceasta de primărie

Primarul oraşului Ocnele Mari, Remus Sasu: „Transmit şi pe această cale aprecierile mele pentru toţi locuitorii şi companiile care s-au angrenat în această acţiune”

Primarul din Ocnele Mari, Remus Sasu, le mulţumeşte tuturor locuitorii oraşului Ocnele Mari fiindcă au dat dovadă de un impresionant spirit civic prin alăturarea lor la campania de curăţenie demarată în această perioadă de primărie.

Odată cu încălzirea vremii, în oraşul Ocnele Mari s-a dat startul campaniei de curăţenie: s-au adunat deşeurile aruncate pe domeniul public de cei certaţi cu bunul-simţ, s-au reamenajat spaţiile verzi, s-au toaletat şi s-au zugrăvit pomii.

În tot acest demers, reprezentanţii administraţiei locale au primit o mână de ajutor din partea comunităţii. Oamenii au dat dovadă de spirit civic, implicându-se în acţiunile primăriei, de înfrumuseţare a oraşului – staţiune. Astfel de activităţi privind ecologizarea vor avea loc şi în perioada următoare, precizează primarul Remus Sasu, pentru ca, până la deschiderea sezonului estival, oraşul ocnele Mari să-şi schimbe faţa în bine, iar turiştii care o vizitează să aibă parte de o şedere cât mai plăcută.

„Sunt foarte mulţumit să văd că, pe măsură ce Primăria Ocnele Mari derulează acţiuni ample de curăţenie pe câteva dintre cele mai importante locuri publice din oraş, locuitorii fac acelaşi lucru şi în gospodăriile lor. Mai mult, firmele au organizat acţiuni de o mai mică sau mai mare amploare pe terenurile pe care le deţin şi în jurul obiectivelor turistice pe care le administrează. Cu fiecare lună care trece şi cu fiecare anotimp care se schimbă Ocnele Mari arată altfel: mai organizat, mai primitor, mai frumos. Transmit şi pe această cale aprecierile mele pentru toţi locuitorii şi companiile care s-au angrenat în această acţiune comună de a pregăti pentru sărbători şi pentru sezonul estival care urmează staţiunea turistică şi oraşul Ocnele Mari”, susţine primarul din Ocnele Mari, Remus Sasu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *