Horezu câștigă cu Costești și încă speră!

Flacăra Horezu s-a impus azi cu 1-0 pe Brothers Sport Hub, în disputa cu Minerul Costești și olarii continuă să spere în salvarea de la retrogradare.

Ultimele clasate în Seria 6 din Liga a III-a, Minerul Costești și Flacăra Horezu au oferit un joc de slab nivel. Dacă Minerul este retrogradată, Horezu mai putea spera la salvare printr-un succes, pe care l-a smuls cu forcepsul.

Unicul gol al partidei s-a marcat în minutul 31, după o gafă imensă a portarului Denis Vlădoi, care a scăpat mingea pe sub el, juniorul Butoiu a rămas singur cu poarta goală, a preluat și a înscris. În ultimele 25 de minute, partida s-a animat după eliminarea lui Ion Marian, pentru cumul de cartonașe. Rămasă în inferioritate din minutul 69, Flacăra s-a cantonat în defensivă și a rezistat cu mult noroc. Astfel, în minutul 70, Ivan a respins de pe linia porții, salvând un gol ca și făcut. Apoi, în minutul 72, Fl. Sandu a faultat în careu și minerii au beneficiat de un penalty, dar Raul Horumbă a tras în bară!

De remarcat revenirea între buturile Flacărei ale lui Rareș Sporea, operat la umăr în urmă cu patru luni.

În final, Flacăra s-a impus cu 1-0 și câștigă după 10 etape fără victorie, antrenorul Luci Giurcă reușind primul succes cu horezenii. Olarii s-au apropiat la doar două puncte de ocupanta locului 8, Universitatea Craiova II și continuă să spere în salvare, dar lotul subțire și jocul modest le lasă puține speranțe.

Minerul Costești: D. Vlădoi – Șt.Pufu, Nicolaescu, G.Neacșu, Miroiu – Horumbă (Roșianu 77), Zamfirescu, Trașcă, Neacșa – R.Dinu, Berescu.

Flacăra Horezu – Sporea – I.Marian, Ciortan, M.Deaconescu, Fl.Sandu – Dobre, Ivan (Nistor 84) – Bote (Vladu 72), Bîrzan (Georgescu 90), Trașcă – Butoiu (Dobrin 84).

Rezultate etapa 4 play-out:

Minerul Costești – Flacăra Horezu 0-1

Sporting Roșiori – Universitatea Craiova II 3-2

ACSO Filiași – Petrolul Potcoava 1-1

Clasament play-out:

1. Sporting Roşiori                   4       2     1        1        10-9                32

2. ACSO Filiaşi                          4       1     3        0        8-6                  31

3.  Petrolul Potcoava                4       2     2        0        6-4                  29

4. Universitatea Craiova II        4       2     0        2        9-9                 22

5. Flacăra Horezu                     4       1     1        2        1-3                 20

6. Minerul Costeşti                  4       0     1        3        5-8                  7

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *