Cozia pierde cu Berbești și lupta pentru titlul județean s-a relansat!

Cozia Călimănești a suferit azi primul eșec din acest sezon din Liga a IV-a, 2-3 la Alunu, în disputa cu Minerul Berbești!

În etapa 22 a Ligii a IV-a Vâlcea, echipa pregătită de Vasile Ilinca s-a împiedicat duminică, la Alunu, acolo unde a suferit prima înfrângere din acest sezon. Până azi, Cozia mai cedase doar două puncte, în remiza de la Budești. Bogdan Nica a marcat o ”dublă” pentru Berbești, echipă care se luptă pentru salvarea de la retrogradare.

CS Mădulari a câștigat clar în Zăvoi, cu Chimia, scor 4-0 și a venit la doar patru puncte de lider, având și un meci mai puțin disputat, restanța cu Budești. Deși la un moment dat părea ieșită din cursa pentru titlul județean, Sparta Rm. Vâlcea are un parcurs de metronom în retur. Echipa lui Mihai Lungan s-a impus cu 2-1 în disputa cu Băbeni și a venit la doar cinci puncte în spatele Coziei, cu patru etape înainte de final!

Lupta pentru titlul județean s-a relansat și se dă în trei, câștigătoarea urmând a fi decisă în ultimele trei etape, când sunt programate duelurile directe: Sparta – Mădulari (etapa 24), Cozia – Mădulari (etapa 25) și Sparta – Cozia (etapa 26).

1C.S. COZIA Călimăneşti2220111321061p
2C.S. Mădulari211902711557p
3A.T.C.S. SPARTA Rm. Valcea2218221071856p

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *