Ce pantofi trebuie să ai în garderobă? TOP 3 modele de bază

Dacă ești pasionată de pantofi, știi că mereu mai este loc de încă o pereche. De multe ori însă, oricâți pantofi ai avea, simți că există ținute la care nu se potrivesc cei pe care îi ai. Este mai bine să investești în mai puține perechi, dar mai versatile, ca să nu îți aglomerezi inutil garderoba. Pentru a face acest lucru, trebuie să ții cont de tipurile de încălțăminte pe care orice femeie trebuie să le aibă, ca să poată să o asorteze cu orice ținută. 

Iată 3 categorii de încălțăminte indispensabile 

  • Pantofi eleganți 

Fie că vorbim despre sandale sau pantofi, încălțămintea pentru evenimente trebuie să existe în garderoba unei femei. Dacă nu vrei să alergi după cumpărat de pantofi înaintea evenimentelor la care vei participa, investește în niște pantofi versatili. 

De exemplu, poți investi în sandale cu toc înalt și baretă subțire pe gleznă, deoarece ele se potrivesc cu orice rochie de eveniment, fie lungă sau scurtă. Îți poți achiziționa o pereche nude și una neagră. Astfel vei ști sigur că ai încălțămintea potrivită pentru rochiile tale. Dacă nu vrei să porți pantofi cu toc la eveniment, poți alege niște balerini tip bjiuterie, tot în culori neutre, pentru a îi putea asorta la ținutele de eveniment. 

  • Pantofi sport

Orice femeie are nevoie de pantofi sport, nu doar pentru sala de fitness, ci și pentru activitățile de zi cu zi. O calitate pe care trebuie să o îndeplinească pantofii sport este comoditatea. Nu are rost să porți pantofi sport dacă ei nu sunt comozi și te obosesc inutil în timpul mersului. 

Un alt aspect important ar fi calitatea. Investiți în pantofi sport de calitate este una foarte bună, deoarece o pereche de astfel de pantofi pot fi purtați ani la rând. Poți opta pentru pantofi din piele, pentru a te asigura că sunt și comozi și calitativi. De exemplu, poți găsi aici, pe Epielenaturala.ro, încălțăminte sport din piele, în funcție de preferințele tale. În ceea ce privește culoarea sau modelul pantofilor sport, nu există reguli, deoarece cel mai important este să te simți tu bine în ei. 

  • Cizmele lungi 

Toamna sau iarna poți să asociezi ținutele cu încălțăminte adecvată, dar care să te și flateze. Botinele, bocancii și cizmele sunt cele mai purtate tipuri de încălțăminte în sezonul rece. Însă cele mai versatile sunt cizmele lungi din piele întoarsă, strâmte pe picior. Cu acest tip de cizme nu poți da greș, fie că le porți cu o ținută casual sau elegantă. Ele pot fi asociate atât cu blugi, cât și cu rochii. Ar fi de preferat să ai o pereche de culoare neagră, dar dacă ai un stil vestimentar mai colorat, le poți achiziționa într-o culoare care te reprezintă și îți place. Este alegerea ta dacă vrei să fie cu toc sau fără, deoarece acest lucru depinde de stilul vestimentar și de preferințele tale. 

Așadar, nu este nevoie să ai o colecție mare de pantofi pentru a putea să îi asortezi cu ținutele tale. Este important să investești în încălțăminte de calitate, comodă și versatilă. Nu uita să alegi culori neutre ca să îți fie mai ușor să asortezi pantofii cu cât mai multe ținute. 

Sursa foto: unsplash.com

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *