A doua victorie consecutivă pentru Costești

Pe o ploaie torențială, Minerul Costești s-a impus miercuri cu 3-1 pe modernul Brothers Sport Hub, în disputa cu Sporting Roșiori.

Veniți după victoria de la Potcoava, minerii au deschis scorul în minutul 5, când Trașcă a centrat și Neacșu a înscris cu o lovitură de cap. În minutul 15, Răzvan Dinu a șutat bine, dar mingea a șters bara. În minutul 17, Cristi Bornea a punctat pentru 2-0, profitând de o respingere greșită. Până la pauză, vâlcenii au mai ratat prin Dinu și Trașcă.

Bogdan Zamfirescu a făcut 3-0 în minutul 57. Sporting a înscris singurul gol în minutul 89, după o lovitură liberă de la 25 de metri, executată de Neaga. S-a terminat 3-1 și Costeștiul a obținut al doilea succes consecutiv, dar nu mai poate evita retrogradarea.

Cu 13 puncte, Minerul este ultima clasată în play-out, la 12 puncte în spatele ocupantei locului 8, Universitatea Craiova 2. Echipa lui Țețe Vlădoi a schimbat însă mult impresia negativă lăsată în prima parte a sezonului, având evoluții apreciate în acesată primăvară, după ce și-a schimbat radical lotul în iarnă.

Minerul: D. Vlădoi – Miroiu, Nicolaescu, Roșianu, Bornea – Neacșa, B. Zamfirescu, Trașcă, Horumbă- R. Dinu, G.Neacșu. Au mai jucat: Șt. Pufu, A. Zamfirescu, Pașoi, A.Diaconescu, Berescu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *