Alte promisiuni liberale | Cristian Buican a avut o conversație cu Nicolae Ciucă despre un drum expres în Vâlcea

Liderul liberal din județul Vâlcea, Cristian Buican, a scris câteva cuvinte pe Facebook povestind despre cum i-a explicat domnului prim-ministru Nicolae Ciucă importanța unui drum expres pe traseul Tigveni – Râmnicu Vâlcea – Drăgășani – Găneasa. Din spusele deputatului liberal, acest drum ar pune județul Vâlcea pe harta economică europeană:

”Până nu vom lega rutier județul Vâlcea de unul dintre marile culoare de transport rutier european din rețeaua TEN-T, nu vom putea să fim atractivi din punct de vedere economic. I-am prezentat domnului Prim-ministru, Ionel Nicolae Ciucă, faptul că un drum expres pe traseul Tigveni – Râmnicu Vâlcea – Drăgășani – Găneasa ar pune județul Vâlcea pe harta economică a Europei.” a declarat deputatul PNL, Cristian Buican.

Liberalul mai spune că va încerca să susțină acest proiect, din motivul perspectivei economice a posibililor investitori.

”Prezentarea formei revizuite a masterplanului privind transporturile Uniunii Europene reprezintă o astfel de oportunitate pentru a contura și a începe demersurile pentru un astfel de drum expres. Voi continua să susțin acest proiect de infrastructură fiind convins că doar așa Vâlcea va putea să fie atractivă din punct de vedere economic în ochii marilor investitori” a mai adăugat liderul vâlcean liberal, Cristian Buican.

1 thought on “Alte promisiuni liberale | Cristian Buican a avut o conversație cu Nicolae Ciucă despre un drum expres în Vâlcea

  1. doar vorbe… Valcea va fi mereu privata de drumuri express sau autostrazi. interesele sunt prea mici pentru burtosi

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *