Primarul din Sutești a rezolvat problema datoriei la grupul de cântăreți care ar fi lăsat elevii din comună fără transport

În comuna Sutești, din județul Vâlcea, administrația locală a fost în ultimele zile într-o dispută cu un grup de cântăreți care au rămas neplătiți din anul 2013, în urma unui contract de colaborare. La acea dată, suma la care s-ar fi înțeles ar fi fost de 25.000 de lei, dar în urma înțelegerilor contractuale pentru neplătirea sumei în termenul limită, suma s-a extins pe parcursul anilor la 520.00 lei. Numele celor cu care s-a realizat contractul este Asociația Sprint Art.

Administrația ajunsese să pună la vânzare microbuzele destinate transportului elevilor din comună, pentru a putea achita datoria către Asociația Sprint Art. Cu toate acestea, primarul localității spune că a s-a înțeles până la urmă cu asociația pentru a realiza o plată eșalonată.

Am căzut la un acord cu dânșii acum o jumătate de oră, cu Asociația Sprint Art, pentru a realiza o eșalonare de plată. Am găsit o soluție de mijloc.

Vina nu este a mea, procesul se derulează din 2013 și hotărârea a rămas definitivă din 2019, și apoi s-a mai făcut o revizuire, dar nu s-a mai putut face nimic. Factura este făcută în anul 2013 și de atunci curg penalitățile.” ne-a declarat primarul comunei Sutești, Alin Dumbravă.

Legat de problema transportului elevilor, primarul Alin Dumbravă spune că nu se va mai organiza vânzarea microbuzelor școlare.

De mâine nu se mai face nicio licitație pentru vânzarea microbuzelor școlare. Am căzut la un acord pentru acea eșalonare, pentru a se realiza pe timpul mandatului meu.” ne-a declarat primarul comunei Sutești, Alin Dumbravă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *