Flacăra, învinsă de Filiași

Flacăra Horezu a mai făcut un pas greșit în lupta pentru evitarea retrogradării, fiind învinsă miercuri, în Treapt, de Filiași, scor 1-3.

Venită după două victorii consecutive, Flacăra avea mare nevoie de puncte în jocul cu Filiași, în tentativa de a se menține pe locul 8 și a reuși salvarea. Nu a reușit însă să obțină nicunul!

Calu a deschis scorul în finalul primei reprize și doljenii au intrat la cabine în avantaj. Tot Calu a mărit avantajul oaspeților în minutul 48. În minutul 60, Manolache a înscris și oaspeții aveau deja 3-0, soarte jocului fiind decisă. Horezenii au marcat golul de onoare în minutul 84, prin Trașcă, din penalty.

Cum Craiova II a câștigat acasă cu Potcoava, Flacăra a căzut din nou pe locul 9, la două puncte în spatele ”satelitului” Universității. Mai sunt patru etape de disputat din play-ut și Flacăra are de recuperat două puncte față de locul 8, ocupat de Universitatea II. În aceste weekend, Horezu are un meci dificil la Potcoava. în timp ce Universitatea II Craiova va juca acasă cu Minerul Costești. Dacă va obține un alt rezultat pozitiv cu Universitatea Craiova II, echipa lui Țețe Vlădoi poate da astfel o mână de ajutor Horezului. Flacăra și Craiova II au și meci direct în Trept, pe 14 mai.

Flacăra: Sporea – I. Marian, Ciortan, M.Diaconescu, Sandu – Vladu, Ivan – Arthur, Nistor, Trașcă – Butoiu. Au mai jucat: Comănescu, Bîrzan, Pătulea

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *