Primarul liberal Gheorghe Dumbravă mulţumeşte preşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu

Zilele acestea, la Stoeneşti se lucrează cu utilajele RAJDP şi efective crescute, pentru consolidarea podului de pe drumul judeţean 646A, în punctul „La Matahală”. Primarul comunei Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă, a ţinut să mulţumească public pentru lucrările care s-au făcut în localitatea sa în ultimii ani datorită implicării conducerii Consiliul Judeţean: 

„În prezent se lucrează la consolidarea podului de pe DJ 646A, în punctul „LaMatahală” într-un ritm bun şi sunt fericit fiindcă era extrem de importantă această lucrare. Pe această cale doresc să îi mulţumesc preşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, pentru implicarea deosebită şi pentru tot ce a realizat în comuna noastră în ultimii ani. I-am mulţumit şi pentru lucrarea care s-a făcut pe DJ 651 pentru lărgirea drumului în curba de pe acest drum unde s-a construit şi un parapet, o zonă unde destul de des aveau loc accidente rutiere. Astăzi, pe drumul judeţean 651 este o lucrare foarte bună. Fie că au fost luate în calcul şi aceste lucruri, fie că avea în plan de mult reabilitarea zonei respective pe acest drum nu mai contează, eu îi mulţumesc pentru realizarea investiţiilor în localitatea noastră şi îl aşteptăm cu mult mai multe. Solicitări din partea cetăţenilor, dar şi a noastră, a administraţiei locale Stoeneşti, către domnul preşedinte Constantin Rădulescu sunt şi pentru amenajarea rigolelor de pe drumul judeţean de la intrarea în localitate. Domnul preşedinte cunoaşte acest aspect şi sunt convins că are deja luată în calcul şi această lucrare”, ne-a declarat primarul comunei Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă.

Localitatea Stoeneşti este străbătută de două drumuri judeţene: 651 şi 646A

Localitatea Stoeneşti este străbătută de două drumuri judeţene: 651 şi 646A, ambele însumând o lungime de peste 25 de kilometri. Drumul judeţean 651 este drumul care face legătura între localităţile Stoeneşti şi comuna Păuşeşti Măglaşi, iar DJ 646A este cel care trece prin faţa primăriei. Pe drumul care duce spre localitatea Păuşeşti Măglaşi s-au finalizat lucrările de introducere a sistemului de apă şi canalizare, iar acum ar fi necesară o intervenţie pentru asfaltare, ne spune primarul Gheorghe Dumbravă.

„RAJDP, în perioada de iarnă este extrem prompt, şi aici mă refer la intervenţiile care se fac atunci când va ninge, şi sunt mulţumit. RAJDP prin Consiliul Judeţean a făcut lucrări trainice în localitate, însă este nevoie de lucrări pentru asfaltarea celor două drumuri judeţene. Ştiu, cer mult, dar sunt necesare. În acest sens mă gândesc că, atâta timp cât a fost domnul preşedinte Constantin Rădulescu în localitate a constatat şi va lua măsurile de rigoare în timp. Eu chiar am încredere în preşedintele Consiliului Judeţean fiindcă şi-a făcut treaba, iar acest lucru este vizibil, fiindcă în judeţ s-au făcut şi se fac am ample lucrări, şi sunt convins că va veni şi vremea localităţii Stoeneşti. Astfel de oameni, care schimbă imaginea judeţului, a fiecărei localităţi în parte nu trebuie schimbaţi din funcţii, trebuie să continue”, spune primarul comunei Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă.

Primăria Stoeneşti aşteaptă banii promişi prin „Anghel Saligny”, pentru asfaltare şi gaze

Banii judeţeni alocaţi pentru lucrări de infrastructură în localitate sunt un gest important în acest context, însă primarul Gheorghe Dumbravă a atras atenţia că Primăria are o serie de proiecte pentru modernizarea infrastructurii, dar că lucrările nu pot începe foarte curând, atâta timp cât banii nu există. În acest sens, primarul aşteaptă răspunsul favorabil pentru unul dintre proiectele depuse în toamna anului trecut, în cadrul programului „Anghel Saligny”. Este vorba despre asfaltarea ultimilor kilometri de drumuri comunale, dar şi pentru proiectului de branşare a localităţii la sistemul gazelor naturale, depus tot în cadrul programului „Anghel Saligny”, pentru care primarul speră să primească finanţare:

„Sunt foarte supărat, fiindcă de doi ani nu am mişcat nimic nou în localitate. La finele acestui mandat promisiunile mele vor fi realizare într-un procent destul de mic, independent de voinţa mea. Nu am temeri că nu voi fi ales, problema este că nu mai am curajul să candidez. Atâta timp când în mandatul acesta nu voi face nimic, în situaţia acesta trebuie să plec acasă. Nu avem nici o justificare. Guvernul trebuie să finanţeze proiectele pe care le avem depuse şi asta cât mai repede, fiindcă de la alocarea banilor până la începerea efectivă a lucrărilor pe teren sunt paşi şi mult prea multe hârtii care nu vor face altceva decât să prelungească demararea proiectelor extrem de aşteptate de cetăţeni”, spune primarul comunei Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă.

În localitate se lucrează la construirea unei săli de educaţie fizică şi sport şi la modernizarea şcolii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *