Nicolae al României, în vizită la Vâlcea | A trecut pe la Școala Gimnazială Nr. 5, Consiliul Județean și fabrica VeroTherm

Nicolae al României a fost în această zi la Râmnicu Vâlcea. Acesta a vizitat Școala Gimnazială Nr.5, unde a vorbit despre monarhie și realizările Regilor și Reginelor pentru dezvoltarea țării, în cadrul proiectului „Istoria Regalității în Școli”.

După o prezentare amănunțită a fiecărui reprezentant al Dinastiei Regale din România, elevii au fost curioși să afle multe informații de la nepotul ultimului suveran al țării, inclusiv care a fost cea mai dragă amintire împărtășită de cei doi sau care a fost cel mai bun sfat pe care Nicolae al României l-a primit de la bunicul său. Joi, 19 mai, proiectul va ajunge la Școala nr. 165 din Capitală, pentru o discuție captivantă despre regalitate.” a transmis Asociația Principele Nicolae pe Facebook.

Sursă fotografie: Nicolae al României (Facebook)

De asemenea, Nicolae al României a trecut și pe la Consiliul Județean Vâlcea. Acolo a vorbit cu președintele Constantin Rădulescu și a menționat că ar putea fi vorba de o colaborare pe viitor între cei doi.

Ziua a continuat cu o întâlnire cu Președintele Consiliului Județean Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu, unde am discutat despre posibilitatea colaborării în proiecte viitoare.” a declarat Nicolae al României pe pagina sa de Facebook.

Nicolae al României și președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu. Sursă fotografie: Nicolae al României (Facebook)

Nicolae al României și-a concluzionat vizita în județul Vâlcea prin vizita de la fabrica VeroTherm. Vicențiu Mocanu, fondatorul Verotherm, spune că l-a invitat pe Nicolae la fabrică pentru a discuta planurile viitoare ale companiei.

„La invitația mea, astăzi am fost onorat de prezența Principelui Nicolae al Romaniei la fabrica Verotherm. Ca parte a proiectului ,,Romanian Excellence cu Nicolae al României”, care se concentrează pe promovarea producătorilor, a brandurilor cu tradiție și a antreprenorilor români, am avut ocazia să îi arăt Principelui procesul de producție al polistirenului ignifugat Verotherm și să discutăm împreună despre planurile viitoare ale companiei. Revin cu un material video cât de curând.” a transmis fondatorul Verotherm, Vicențiu Mocanu.

Sursă fotografie: Nicolae al României (Facebook)

Nu în ultimul rând, am făcut o vizită la fabrica VeroTherm, cea mai mare companie românească de polistiren și mortare uscate, unde am avut plăcerea să descopăr procesul de fabricație al polistirenului ignifugat, de la stadiul de granule până la produsul finit, blocuri de câțiva metri înălțime.” a concluzionat Nicolae al României pe Facebook.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *