Cătălin Drulă candidează oficial la funcția de președinte USR

Cătălin Drulă și-a lansat oficial candidatura pentru funcția de președinte în partidul USR. În momentul actual, acesta ocupă funcția de președinte interimar în partid și are aproape 4 luni de activitate.

Astăzi mi-am lansat oficial candidatura pentru președinția USR. Am demonstrat că sunt omul faptelor. Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril. Vorbesc deschis, critic des și laud la fel. Și mereu o fac sincer și fără ocolișuri. Cred că USR are nevoie de organizare, energie și o mână hotărâtă pe volan. Și că sunt persoana potrivită pentru asta.

USR este acum cel mai mare partid de opoziție. Singurul partid liberal din România. Dar lupta pentru destinul României va fi una grea. Suntem noi și colosul PSD-PNL. Și în joc este modernizarea țării noastre.

În acești ani am învățat că politica este un joc de echipă. Vedetismul și politica pe persoană fizică nu produc rezultate durabile. Puterea unui partid de a schimba societatea vine din organizare. Iar democrația nu poate funcționa fără încredere, respect și delegare.

Le-am cerut colegilor mei să-mi acorde încrederea de a fi liderul acestei construcții frumoase, ce poartă numele USR.

Și vreau să explic ce înseamnă pentru mine leadership: înseamnă să-ți pese. Să crezi în ce faci. Să fii sincer cu tine și cu cei care ți-au dat încrederea. Să nu te ferești de responsabilitate și să nu abdici. Să conduci. Volanul e acolo, trebuie doar să vrei să pui mâna pe el și să-ți pese de pasageri.” a transmis președintele interimar USR, Cătălin Drulă.

Nicușor Dan a fost primul președinte al partidului, deținând funcția 10 luni de zile. Funcția a fost ocupată apoi de Elek Levente, iar după acesta Dan Barna a deținut funcția pentru aproape 4 ani de zile, fiind președintele cu cea mai lungă perioadă de activitate. Dacian Cioloș a obținut funcția în 2021, iar după 4 luni Cătălin Drulă a fost ales ca președinte interimar până în ziua de astăzi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *