Ca urmare a executării lucrărilor de dezafectare a rețelei de distribuție OL 159 mm și de conectare a rețelei PE 160 mm la rețeaua de distribuție PE 400 mm, existentă pe strada Calea lui Traian, municipiul Rm. Vâlcea, în data de 24.05.2022, între orele 0900 – 1700, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți pe strada Calea lui Traian – blocurile S13, S15, S16, S17, S19, S38 (inclusiv spațiile comerciale aferente blocurilor) și imobilele cu nr. 4, 8, 10, 12, 18.

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în cazul în care există posibilitatea modificării acestora. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre și respectând prevederile art. 252 al Regulamentului Serviciului de alimentare cu apă și de canalizare sau apelând numărul de telefon al dispeceratului societății Apavil SA: 0250820010, serviciu disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *