Aurelian Roșca, Ionel Gheorghe și Ildiko Barbu, noul staff al naționalei de junioare

Echipa națională de junioare a României va avea de mâine un nou staff tehnic, compus din Aurelian Roșca (principal), Ionel Gheorghe (secund), Ileana Morari (secund) și Ildiko Barbu (antrenor cu portarii).

Aurelian Roșca (54 de ani) va deveni noul selecționer al naționalei de junioare a României, după ce a răspuns pozitiv la propunerea noului șef al FRH, Constantin Din. Roșca a antrenat în carieră la Corona Braşov, SCM Craiova, HCM Baia Mare, CSM București, HCM Rm. Vâlcea, Dunărea Brăila, iar ultima dată pe Gloria Buzău, de unde a fost demis la începutul acestui an.

Director la Școala Gimnazială I.G. Duca din Râmnicu Vâlcea, Roșca a câștigat ca antrenor două titluri cu lotul de junioare, aur la Europeanul din 1999 și aur la Mondialul din 2014.

Relu Roșca va fi ajutat la lotul de junioare de Ileana Morari, antrenoare la CSȘ NR 6 București, Ionel Gheorghe, antrenor la CN Energetic din Râmnicu Vâlcea și de antrenorul cu portarii Ildiko Barbu, care este și la Centrul de Excelență.

Noul staff al lotului de junioare urmează să fie votat și validat în ședința de mâine a Comisiei Tehnice, însă cărțile sunt deja făcute.

Lotul de junioare va participa în luna iulie la Festivalul Olimpic de Tineret (FOTE), iar în august la Campionatul Mondial din Macedonia de Nord. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *