Gabi Precup: ”Sper să facem două meciuri bune și să mergem în finala ”barajului”

Mijlocașul echipei Viitorul Dăești, Gabi Precup crede că accidentările numeroase din lot au afectat evoluția ”vulturilor” în a doua parte a sezonului.

După calificarea echipei din Dăești la barajele de promovare, mijlocașul Gabi Precup este realist și spune că există un recul evident în joc față de toamnă, dar speră ca echipa să își îndeplinească obiectivul. ”A doua repriză a meciului cu Colonești fost presiune, după o primă repriză foarte bună ne-am crezut deja calificați. Vedița a început bine a doua parte, a marcat, apoi noi am echilibrat și la final am câștigat cele trei puncte și ne-am calificat la barajele de promovare. Cu siguranță, nu ne ascundem după degete, este o scădere drastică în joc față de toamnă, lipsa jucătorilor exponențiali și-a supus cuvântul. În toamnă am avut tot lotul valid nonstop, acum au fost probleme cu Iordache, Costea, Cioablă, Ceapă și cu mine. Chiar dacă unii am revenit, nu am făcut antrenamentele din tur și nu suntem la potențial maxim, însă sper să ne îndeplinim obiectivul”.

Mijlocașul central speră ca echipa sa să treacă de Odorheiu Secuiesc și să meargă în finala ”barajului”. ”Nu am avut un parcurs fericit în acest an, o să fie două meciuri grele cu Odorhei, sper să facem două jocuri bune și să mergem la finală. Slatina ne-a bătut de patru ori și am făcut un egal, dar nu știu neapărat dacă este mare favorită la promovare. Mai important decât să câștigăm în tur cu Odorheiu Secuiesc este însă calificarea” a mai spus Gabi Precup.

Prima manșă a semifinalelor ”barajului” de promovare în Liga a II-a, Viitorul Dăești – Odorheiu Secuiesc este programată miercuri, 25 mai, de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal din Zăvoi. Returul este programat sâmbătă, la Odorheiu Secuiesc.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *