George Popolan: ”Avem o echipă minunată, care vrea să facă ceva pentru Vâlcea”

Primarul din Dăești, George Popolan spune că ”vulturii” sunt tot mai aproape de o mare performanță, promovarea în Liga a II-a.

La finalului jocului din Zăvoi cu Vedița, scor 2-1, primarul George Popolan a spus că a trăit momente extraordinare, pe care le speră repetate în barajele de promovare. ”Mulțumim primarului Mircia Gutău pentru găzduire și ireproșabila organizare, felicit băieții noștri, felicit și Vedița, fără aportul lor la meciul cu Alexandria, aveam doar un meci de vacanță. Suntem o echipă mică, un grup inimos, lângă care s-au strâns mulți cărora le mulțumesc, primarul Mircia Gutău, președintele Consiliului Județean, Costi Rădulescu, sponsorilor și suporterilor. Am trăit momente extraordinare pentru Vâlcea, oamenii sunt dornici de fotbal, au venit în număr mare. Suntem aproape de o mare performanță, urmează două jocuri grele cu Odorheiu Secuiesc, apoi sperăm că vor fi încă două”.

Edilul din Dăești spune că o eventuală promovare a echipei în eșalonul secund ar crea o mare emulație în rândul copiilor și juniorilor din județ, care ar fi atrași către fotbal. ”Echipa noastră este tânără, 80% dintre băieți au jucat aici și au avut performanțe în Zăvoi, este o gașcă minunată care își dorește să facă ceva pentru Vâlcea și pentru copiii din județ. Copiii au nevoie să vadă o performanță pentru a crește. Fac apel la oameni să fie alături de noi miercuri, pe Stadionul Municipal, la ora 18.00 și chiar la jocul retur, de la Odorheiu Secuiesc, unde vom pune la dispoziție autocare în mod gratuit”

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *