Karateka vâlceni au impresionat la Europeanul de shotokan din Bulgaria!

În perioada 20-22 mai, la Kranevo – Bulgaria a avut loc Campionatul European de Karate Shotokan, acolo unde sportivii vâlceni au cucerit zece medalii.

Din lotul național al României au făcut parte și câțiva sportivi legitimați la C.S. Chimia Rm. Vâlcea, pregătiți de antrenorul emerit Paul Dinu, care au obținut rezultate excelente. Sportivii de la CS Chimia care au obținut medalii la Europeanul de karate shotokan din Bulgaria sunt următorii:
NICOLAE STANCIU – medalie de aur și titlul de Campion European;
DANIELA FLOAREA – medalie de aur și titlul de Campioană Europeană;
ȘTEFANIA PĂUN – medalie de aur și titlul de Campioană Europeană;
ȘTEFAN GHINEA – medalie de aur și titlul de Campion European;
ANDREEA BÎLĂ – medalie de argint și titlul de Vicecampioană Europeană;
SILVIU GHIȚĂ – medalie de argint și titlul de Vicecampion European;
ANDI ȘTIFU – medalie de argint și titlul de Vicecampion European;
BOGDAN MURGEA – medalie de argint și titlul de Vicecampion European;
PAUL DINU – medalie de argint și titlul de Vicecampion European.

De asemenea, din lotul național a mai făcut parte încă și sportiva NICOLETA POPESCU, care a obținut medalia de aur și titlul de Campioană Europeană, acesta fiind karateka legitimată la ACS SEN SPORT RM. VÂLCEA, unde este pregătită de antrenorul Silviu Ghiță, la Brezoi.

Antrenorul de la CS Chimia, Paul Dinu a mulțumit tuturor celor care au contribuit la această performanță. ”Țin să îi felicit pe toți sportivii noștri pentru excelentele rezultatele obținute pentru România și pentru Vâlcea și să le urez mult succes în continuare. Vreau să mulțumesc Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea și în special domnului primarului Mircia Gutău, pentru ajutorul oferit în timpul pregătirii la Sala Sporturilor Traian. Nu în ultimul rând, doresc să mulțumesc SCM Râmnicu Vâlcea, Federației Române de Karate, D.J.S. Vâlcea, C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea, în special doamnei director, profesoara Lelioara Alexandrescu și părinților” a declarat antrenorul emerit Paul Dinu.
Pentru karateka vâlceni va urma cantonamentul din Tunisia, stabilit în perioada 26 mai-2 iunie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *