Edilul din Dăești, George Popolan nu dezarmează: ”Un scor de 0-1 se poate întoarce mereu!”

Edilul din Dăești, George Popolan a subliniat faptul că miercuri, la prima manșă a semifinalelor barajului de promovare dintre Viitorul și Odorheiu Secuiesc, scor 0-1, în tribuna Stadionului Municipal au fost circa 4.000 de oameni, o cifră neatinsă în ultimii ani.

”A fost un spectacol extraordinar în Zavoi, unde au fost de la oameni politici până la oameni care își doresc foarte mult să vadă fotbal. Îi felicit pe băieți, dar și pe adversari, nu vreau să discut de arbitraj, dar subliniez că în ultimii 10 ani nu au mai fost atâția oameni dornici de fotbal. Nu s-a pierdut totul, suntem aici, suntem împreună și vom juca, se poate câștiga și în deplasare, nu numai acasă. Un scor de 0-1 se poate întoarce mereu!”

Primarul din Dăești a mulțumit tuturor celor care s-au implicat pentru bunul mers al fotbalului vâlcean. ”Mulțumesc tuturor care ne-au fost alături, primarului Mircia Gutău pentru organizarea ireproșabilă și pentru faptul că am putut fi aici așa de mulți, mulțumesc președintelui Consiliului Județean, Constantin Rădulescu și deputatului Cristian Buican că au fost alături de echipă. Este greu să promovăm, dar facem tot ce trebuie pentru această echipă”.

După ce a pierdut manșa tur a semifinalelor ”barajului”, Viitorul va pleca mâine spre Odorheiu Secuiesc, acolo unde sâmbătă, de la ora 17.30 se va disputa jocul retur. În cazul în care Dăești va câștiga returul la o diferență de un gol, vor urma prelungiri, iar în caz în care egalitatea persistă, se vor executa lovituri de departajare. CSM Slatina este cu un pas în finala ”barajului” după ce a câștigat în deplasare cu Pucioasa, scor 2-0.

”Numele echipei nu l-am pus întâmplător, reprezintă viitorul fotbalul vâlcean!”

Conducătorul echipei din Dăești spune că numele formației are o semnificație aparte și reprezintă viitorul fotbalului vâlcean. ”Avem vâlceni minunați, copii minunati, echipa este 70% compusă din vâlceni din vestiarul din Zăvoi, copii care și-au dorit în acest meci totul pentru Dăești. Mai avem 95 de minute în care oricând putem întoarce un scor. Sunt profund emoționat de faptul că la meci au fost atâția vâlceni din tot județul, toți sunt dornici de fotbal și de o echipă de Liga a II-a pentru județul nostru, noi facem tot ce ne stă în putință. Numele de Viitorul este pus de mine și nu este unul întâmplător, este Viitorul pus pentru fotbalul vâlcean și al Municipiului Râmnicu Vâlcea. Un viitor pentru cei peste 1000 de copii minunați veniți la meci la un turneu foarte bine organizat în Zăvoi si la Brothers Sport Hub. Eu m-am lăsat devreme de fotbal, la 21 de ani, acum fac fotbal doar de plăcere. Ce se întâmplă la Dăești, se întâmplă pentru dăeșteni și pentru pentru tot judetul Vâlcea!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *