Ziua localităţii Popeşti, sărbătorită de Înălţarea Domnului

De „Înălţarea Domnului”, locuitorii comunei Popeşti se vor aduna pe izlazul din zona Cotoşmanu „ La Fântânile Reci” pentru a petrece împreună de ziua comunei.

După doi ani în care nu a putut fi organizată, pe 2 iunie, la iniţiativa primarului Aurora Măgura, Primăria Popeşti va organiza anul acesta cea de a treia ediţie a unei serbări care tinde să devină tradiţională.

„Va fi o zi de amploare, după doi ani de restricţii, un moment plăcut de a ne întâlni la un eveniment fericit şi de a socializa. Vom continua această sărbătoare fiindcă vrem să devină tradiţională. Şi anul acesta activităţile culturale vor fi coordonate de Rapsodia Vâlceană, iar pe scenă va urca o formaţie de muzică populară din localitate. Şi copiii din localitate vor susţine un spectacol foarte frumos. Îi aşteptăm cu drag pe gospodarii din satele noastre de Înălţarea Domnului, la Ziua Comunei Popeşti. Este un moment deosebit, un prilej de bucurie şi un bun motiv pentru a ne reîntâlni. Este sărbătoarea noastră!”, a declarat primarul Aurora Măgura care reușeşte, de fiecare dată, să adune în jurul său întreaga comunitate.

Cu această ocazie, vor fi organizate o serie de activităţi culturale coordonate de Rapsodia Vâlceană. Primarul  Aurora Măgura va conferi premii familiilor care împlinesc 50 de ani de căsnicie. Ca de obicei, la eveniment vor fi prezenţi  comercianţi şi negustori, veniţi din toate părţile judeţului, care îşi vor expuse spre vânzare pe mesele amenajate pe izlazul din zona Cotoşmanu, mărfuri şi produse, de tot felul, pentru toate gusturile şi buzunarele cumpărătorilor.

Astfel, „Ziua localităţii Popeşti”, sărbătorită de Înălţarea Domnului, va fi marcată printr-un eveniment de excepție pe izlazul din zona Cotoşmanu „ La Fântânile Reci” şi o  bucurie nemărginită pentru  toţi cei prezenţi la serbarea câmpenească desfășurată cu ocazia zilei de 2 iunie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *