Dăeștiul pierde și returul cu Odorheiu Secuiesc și ratează promovarea!

Viitorul Dăești a pierdut și returul semifinalei ”barajului” de promovare de la Odorheiu Secuiesc, scor 0-1 și a ratat șansa de a lupta în finala cu CSM Slatina pentru promovarea în Liga a II-a.

Învinsă miercuri în tur, în Zăvoi, cu 0-1, Viitorul Dăești a făcut azi cel mai bun joc al sezonului în retur, la Odorheiu Secuiesc. Echipa lui Adrian Popa a jucat excelent timp de 70 de minute, însă nu a reușit să bage deloc mingea în poartă, deși a avut numeroase ocazii!

În minutul 20, Adi Popa centrează din stânga și Vasile, bine plasat pe colțul careului mic reia pe lângă poartă. În minutul 22, după o centrare din flancul stâng, Cristi Munteanu reia cu capul pe spate și mingea se scurge de puțin pe lângă poarta gazdelor. Imediat, în minutul 24, Pîrvu este bine lansat în careu de Vasile, trage cu stângul pe lângă portar, dar șutul este moale și un adversar salvează din fața porții!  În minutul 26, Odorhei are prima ocazie, dar Al. Pop, singur din 6 metri trage în brațele lui Lungu. În minutul 37, vâlcenii au o ocazie monumentală! Cr. Munteanu centrează lung din stânga, Vasile recentrează  în fața porții și Adi Popa reia din cădere din 2 metri, dar trage pe lângă  poarta goală.

În minutul 50, Antal trage bine de la 20 de metri și Lungu salvează excelent. În minutul 54 urmează o altă ocazie imensă pentru Vitorul, când Adi Popa preia în careu, apoi trage puternic în bară! Odorheiu Secuiesc pune și ea probleme și în minutul  59, Al. Pop se înalță și reia cu capul din 4 metri, în transversală!

În minutul 70, gazdele înscriu prin Pop, dar reușita este anulată după faultul prealabil la Pîrvulescu în duelul cu Nispieanu.

Odată cu trecerea timpului, Dăeștiul își pierde însă din aplombul ofensiv și nici schimbările nu aduc un plus.  Din minutul 86, vâlcenii rămân în inferioritate, după ce Alin Șerban primește al doilea cartonaș galben. Odorheiu marchează în minutul 88, după un corner executat scurt, Remus Bobea pleacă aproape de colțul terenului, înșiră trei adversari pe linia terenului și înscrie din unghi greu. La aceeași fază, Cr. Munteanu îl lovește pe marcatorul golului și primește direct cartonașul roșu!  Cu 1-0 și doi oameni mai mult pe teren, Odorheiu nu mai putea rata calificarea și mai irosește o ocazie mare pe contraatac.  Jocul se încheie cu ocazie lui Cioablă, șut peste din 8 metri.

Viitorul Dăești încheie aici sezonul și își vede spulberat visul promovării, stopat și de arbitrul Ovidiu Robu (Chitila), care i-a refuzat un penalty clar în minutul 88 al jocului tur! Echipa de la Fedeleșoiu trebuie însă să aibă forța să o ia de la capăt, să își vadă minusurile, să își întărească lotul și să lupte și în sezonul următor pentru promovare.

Viitorul: Lungu – Samson (Cioablă 83), Pîrvulescu, Cr. Munteanu, Grosu (Ceapă 77) – Pîrvu, Ov. Popescu (Precup 77)  – Vasile, Călin ((Fierbineanu 83), Șerban  – Ad. Popa (Fl. Costea 80).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *