Primarul localităţii Şuşani, Daniel Tudor: „Şcolile rămân în atenţia noastră fiindcă toţii copiii din această localitate sunt ai noştri”

Lucrările privind modernizarea şcolilor din satele Uşurei şi Râmeşti sunt în procent de 95% finalizate. Mai mult, şcoala gimnazială din satul Râmeşti va fi reabilitată termic printr-un proiect cu fonduri atrase prin Administraţia Fondului pentru Mediu. Valoarea proiectului este de 3 milioane lei. Astfel, clădirea va fi izolată termic şi va beneficia de un sistem de încălzire format din pompe de căldură cu sursă geotermală: „În această perioadă sunt pe ultima sută de metri lucrările de modernizare a celor două şcoli. Singurul lucru pe care trebuie să-l rezolvăm este achiziţia privind dotarea şcolilor cu mobilier. În satul Râmneşti au fost necesare lucrări de renovare şi construcţie pentru un corp nou la şcoală care, la fel, sunt finalizate. La şcolile din localitate învaţă 250 de elevi, iar copiii noştri beneficiază de microbuze şcolare. Şcolile din Şuşani au sprijin total şi înţelegere din partea noastră şi rămân în atenţia mea fiindcă sunt copiii noştri ”, a precizat primarul localităţii Şuşani, Daniel Tudor.

Primarul din Şuşani pune accent pe educaţia copiilor şi are în plan identificarea fondurilor în acest sens. Aici, colaborarea dintre administraţia locală şi şcoală este garanţia desfăşurării activităţilor şcolare în condiţii bune şi este punctul de continuare spre o educaţie cât mai calitativă, care se doreşte din ce în ce mai bună din toate punctele de vedere. 

Primarul Daniel Tudor are noi proiecte depuse, pentru care aşteaptă finanţare

Prin PNRR, primarul Daniel Tudor are în plan achiziţionarea a două microbuze electrice şi montarea unei staţii pentru maşinile electrice, iar prin Programul Naţional de Investiţii are noi proiecte depuse, pentru care aşteptă finanţare.

Acestea privesc asfaltarea drumurilor comunale şi extinderea şi modernizarea sistemului de apă. Valoarea totală a proiectelor depuse este de 31 de milioane de lei, iar primarul Daniel Tudor speră ca Ministerul Dezvoltării să finanţeze cât mai repede aceste investiţii. Un alt lucru pentru care aşteaptă o veste bună este începerea lucrărilor la proiectul de canalizare prins în masterplanul judeţului. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *