Crina Popescu, bibliotecara de la Pietrari a obţinut Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie

MOL România şi Fundaţia Pentru Comunitate au oferit pentru al 12-lea an consecutiv Premiul Mentor pentru zece profesori şi antrenori de excepţie.

Premiul „Mentor pentru excelenţă” este organizat anual, cu scopul de a le arăta profesorilor că munca lor este apreciată de elevi, părinţi, colegi şi de întreaga comunitate din care fac parte.

Anul acesta, Gala Premiilor Mentor a avut loc la Teatrul Naţional Bucureşti, invitatul de onoare fiind Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, campion olimpic la sabie.

În urma rezultatelor deosebite obţinute de profesorii şi antrenori, dintre cele 135 de nominalizări, la nivel naţional, Consiliul Director al Fundaţiei Pentru Comunitate a selectat zece profesori şi antrenori, printre aceştia care au fost premiaţi, Crina Popescu, bibliotecara de la Pietrari a obţinut Premiului Mentor pentru excelenţă în educaţie.

Distincţia pentru excelenţă în educaţie pe care Crina Popescu, bibliotecara de la Pietrari, a primit-o a fost datorită muncii şi implicării, a reuşitei de a descoperi şi de a susţine tinere talente şi care, prin abordarea didactică, a influenţat pozitiv viaţa şi dezvoltarea multor elevi din Pietrari, reuşind să pună în valoare talentul şi abilităţile pe care le au.

Un lucru îmbucurător este faptul că în fiecare comunitate există mentori care inspiră noua generaţie şi contribuie la formarea liderilor de mâine. 

Renumele Bibliotecii din Pietrari este recunoscut la nivel naţional şi pentru multe alte premii

Reamintim faptul că, datorită doamnei Crina Popescu, Biblioteca din Pietrari a primit „Premiului EIFL” pentru Inovaţie şi prin faptul că proiectul CODE Kids este una dintre ferestrele copiilor spre viitorul tehnologiei şi informaţiei, care le-a oferit şansa de a-i ghida către joburile viitorului. Biblioteca din Pietrari este una dintre bibliotecile care a implementat proiectul „BooksnotBullying”, finanţat prin programul Erasmus+ al Comisiei Europene, găzduieşte un club de robotică, deţine şi pune în slujba comunităţii imprimante 3D, oferă acces la diverse servicii digitale şi online, pe lângă organizarea de evenimente, instruiri şi ateliere pe diverse subiecte de interes pentru locuitorii comunei.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *