SCM Rm. Vâlcea își înființează echipă de seniori la fotbal!

Consiliul de Administrație al SCM Râmnicu Vâlcea a aprobat înființarea unei echipe de seniori la fotbal, care ar putea juca din sezonul viitor la Liga a IV-a.

Secția de fotbal a clubului SCM Rm. Vâlcea va avea din viitorul sezon și o echipă de seniori, înființarea acesteia fiind aprobată ieri, în ședința Consiliului de Administrație al clubului din Zăvoi. Oficialii clubului doresc să înscrie echipa în viitorul sezon al Ligii a IV-a Vâlcea și vor face demersurile necesare la AJF.

”În ședința Consiliului de Administrație al SCM Rm. Vâlcea de astăzi, a fost aprobată înființarea unei echipe de seniori în cadrul secției fotbal. Această echipă va fi înființată din dorința de o oferi continuitate în activitate juniorilor din cadrul clubului nostru, care vor constitui majoritatea lotului și va fi completată cu câțiva jucători cu experiență. Vom încerca înscrierea ei în Liga a IV-a. Colectivul tehnic va fi compus din antrenori care activează în cadrul clubului și va fi definitivat până la sfârșitul săptămânii” a anunțat șeful secției de fotbal al SCM, Jean Turmacu.

În prezent, SCM are grupe de juniori născuți de la 2017 până la 2003 și totalizează circa 300 copii, care se antrenează și joacă pe terenurile din incinta Stadionului Municipal Râmnicu Vâlcea.

Cel mai probabil, tehnicianul care va conduce echipa de seniori a SCM va fi Gabi Mangalagiu, care s-a alăturat staff-ului tehnic din iarnă. Fostul atacant al Chimiei a mai pregătit pe FC Oltchim, FC Oltul Slatina, CSM Rm. Vâlcea (secund), Damila Măciuca, CS Șirineasa, Energeticianul Tg. Jiu, Viitorul Dăești și Flacăra Horezu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *