Pîrvulescu și Thiago, primii care au semnat prelungirea contractelor la Dăești

Brazilianul Thiago Garcia și Cătălin Pîrvulescu sunt primii jucători care au semnat prelungirea contractelor cu echipa de Liga a III-a, Viitorul Dăești.

Viitorul Dăești a avut cel mai bun sezon de la înființarea clubului, ajungând până în semifinalele barajului de promovare în Liga a II-a, unde a fost eliminată de Odorheiu Secuiesc.

Echipa de la Fedeleșoiu a resuscitat fotbalul în județ, reușind să joace în play-off-ul Seriei 6, acolo unde a ocupat locul 2 și s-a calificat în semifinala barajului, unde a pierdut dubla manșă cu Odorheiu Secuiesc, 0-1 în Zăvoi și 0-1 în deplasare.

Chiar dacă visul promovării nu s-a realizat, Viitorul a readus publicul în Zăvoi la jocul decisiv din play-off cu Alexandria și la manșa tur din semifinalele ”barajului” cu Odorhei. ”Vom continua la același nivel și în sezonul viitor, cu același obiectiv. Avem discuții pentru prelungirea contractelor jucătorilor dar și pentru realizarea unor transferuri. Viitorul este recunoscută în țară pentru stabilitate financiară, tot ce s-a promis jucătorilor s-a plătit la zi” a anunțat edilul din Dăești, George Popolan. Astfel, Thiago Garcia și Cătălin Pîrvulescu sunt primii care și-au pus semnătura pe noul contract.

Conducătorul echipei din Dăești este mulțumit de emulația creată de ”vulturi” în rândul suporterilor din județul Vâlcea. „Echipa a dat totul pentru promovare, am readus după mulți ani publicul în Zăvoi, au fost peste 4000 de oameni la meciurile cu Dăești și Odorheiu Secuiesc. Vâlcea este avidă de fotbal. Pentru o echipă de Liga a II-a este nevoie însă de minim două entități, de un parteneriat între Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, Consiliul Județean Vâlcea și Consiliul Local Dăești”.

De săptămâna viitoare, șirul jucătorilor care vor semna prelungirea se va mări, inclusiv cu fostul internațional Florin Costea, care a declarat deseori că nu va mai pleca de lângă casă. Adrian Popa este dorit în continuare pe banca tehnică și cel mai probabil, acesta va continua la Fedeleșoiu.

Cu siguranță, oficialii clubului din Dăești caută să întărească lotul, fiind discuții și cu alți jucători care au activat în Seria 6 a Ligii a III-a, la alte echipe.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *