Albă-ca-Zăpada, prințesa Aurora, Batman, Spiderman și… Zurlica – spectacol pentru copiii din Budești

Sfârșitul anului școlar 2021/2022 de azi, 10 iunie, nu a adus numai mult așteptata vacanță mare pentru elevii Școlii Gimnaziale Budești, ci și o uriașă surpriză. După festivitatea de premiere, în care copiii au fost răsplătiți pentru rezultatele obținute, personaje de basm și supereroi îndrăgiți au sosit în mijlocul lor. Astfel, Albă-ca-Zăpada, prințesa Aurora, Batman, Superman și… neobosita Zurlica au încântat, prin prezența lor, copiii, părinții, bunicii și cadrele didactice de la clasele primare. Cântecele, jocurile, momentele amuzante, farsele și voia bună au adus multă bucurie pe chipurile copiilor.

Spectacolul, o premieră pentru Școala Gimnazială Budești, la inițiativa prof. înv. primar Laurențiu Sandu, a fost posibil datorită implicării companiei Don Pedro (https://www.donpedro.com.ro/), care a sponsorizat în întregime acest eveniment, prilej cu care părinţii şi cadrele didactice i-au mulțumit încă o dată conducerii societăţii.

„Ne bucurăm că am reușit să oferim un început de vacanță mare pe măsura așteptărilor celor peste 80 de copii de la ciclul primar, care au meritat din plin această surpriză. Rezultatele foarte bune obținute în anul școlar care tocmai s-a încheiat au fost răsplătite cu un spectacol pe măsură” ,  prof. înv. primar Laurențiu Sandu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *