Primăria Milcoiu a depus documentele pentru înfiinţarea reţelei de gaze naturale

Administraţia locală Milcoiu s-a asociat cu primăriile localităţilor Dănicei şi Nicolae Bălcescu pentru branşarea comunei la conducta de gaze naturale. Primarul localităţii Milcoiu, Daniel Muşat, spune că oamenii îşi doresc să beneficieze de aceste utilităţi:

„La Ministerul Dezvoltării, prin programul Anghel Saligny am depus cerere de finanţare pentru branşarea localităţii la sistemul de gaze, fiindcă este o mare cerinţă din partea cetăţenilor. Noi am depus ceea ce ni s-a solicitat, dar nu ştim dacă se va finanţa proiectul. Fac această precizare fiindcă sunt întrebat zi de zi de cetăţeni. Deocamdată este doar o cerere de finanţare, nu avem informaţii suplimentare referitor la câte proiecte vor primi finanţare, fiindcă nimeni nu ni le dă”, a precizat primarul Daniel Muşat.

Conform cererii de finanţare pe care primarul Daniel Muşat a depus-o la Ministerul Dezvoltării, localitatea Milcoiu este prinsă cu o reţea de gaze pe o lungime de 27 de kilometri. 

Tot la Ministerul Dezvoltării, prin programul „Anghel Saligny”, primarul localităţii Milcoiu aşteptă finanţarea proiectului depus privind asfaltarea drumurilor comunale pe o lungime de 3,5 kilometri, investiţie în valoare de 47 de miliarde de lei vechi:

„De prea multă vreme aşteptăm aceste finanţări. A fost o perioadă destul de grea, fiindcă, timp de peste doi ani nu am avut nici o axă de finanţare deschisă. Din această cauză noi, administraţia locală din Milcoiu, am reuşit să facem doar mici investiţii cu bani din bugetul local. Fac această precizare fiindcă paşii, începând de la documentaţii şi până la lucrarea efectivă în teren sunt, de multe ori destul de anevoioşi, întinzându-se pe o perioadă destul de mare, şi aici vorbim de ani. În situaţia acesta este foarte greu pentru cei care sunt la primul mandat de primar şi nu au avut şansa de a prelua vreun proiect de la fost administraţie”, mai spune primarul. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *