SC Vilmar SA a înregistrat anul trecut venituri totale de peste 122 milioane de lei şi pierderi de 8,1 milioane de lei

Conform situaţiilor financiare comunicate de Ministerul Finanţelor Publice, SC Vilmar SA a obţinut în cursul anului trecut o cifră de afaceri de circa 106,6 milioane de lei, venituri totale de peste 122 milioane de lei şi pierderi de 8,1 milioane de lei.

SC Vilmar SA avea la 31 decembrie 2021 capitaluri de 72 milioane de lei (din care capital social de 4,8 milioane de lei), exact 181 de salariaţi şi obiect de activitate „Fabricarea produselor metalice obţinute prin deformare plastică, metalurgia pulberilor”.

La 31 decembrie 2021, SC Vilmar SA avea următoarele date financiare: active imobilizate – 58 milioane de lei, active circulante – 90 milioane de lei şi datorii totale – 74 milioane de lei. În comparaţie, SC Vilmar SA a obţinut în cursul anului 2020 afaceri de circa 93 milioane de lei, venituri totale de peste 95 milioane de lei şi pierderi record de 21,77 milioane de lei.

Grupul Genoyer are filiale industriale şi comerciale aproape în toată lumea, ceea ce asigură suportul relaţional, financiar şi logistic pentru promovarea produselor SC Vilmar SA pe toate pieţele lumii. SC Vilmar SA produce şi vinde o gamă diversificată de utilaje tehnologice şi părţi componente destinate industriei: chimice, petrochimice, petrolului şi a gazelor naturale, energetice, metalurgice, construcţiilor mecanice, prelucrării metalelor.

Producţia SC Vilmar SA este realizată în patru divizii: forjă (piese matriţate la cald, incluzând flanşe şi componente pentru robinete industriale cu obturator sferic; piese forjate liber; flanşe şi inele laminate la cald, cu secţiune rectangulară sau profilată), mecanică (flanşe; inele; părţi componente pentru robinete industriale cu obturator sferic; uzinare piese diverse pentru clienţi) şi fitinguri ambutisate la cald – coturi sudate, capace şi funduri.

De asemenea, se realizează şi fitinguri ambutisate la rece şi sudate, precum reducţii conice concentrice şi excentrice, coturi din segmenţi şi teuri. Înfiinţată în 1971, SC Vilmar SA a ajuns la cele mai înalte standarde de excelenţă după 1991, când a fost cumpărat de Groupe Genoyer, care a modernizat instalaţiile de fabricare.

Investiţiile masive făcute de proprietarul francez, împreună cu strategia la nivel mondial şi cele mai înalte standarde de calitate sunt atuurile SC Vilmar SA acum. SC Vilmar SA a luat fiinţă în 1991 în urma privatizării fostei Întreprinderi de Utilaj Chimic şi Forjă (IUCFOR) cu francezii de la Grupul Genoyer. SC Vilmar SA este o societate privată cu 100% capital francez, fiind cea mai importantă fabrică a companiei Genoyer SA Vitrolles din Franţa, acţionarul său

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *